Звездата на Холивуд отпразнува 58 със стил: Салма Хайек на яхта в Ибиса (ВИДЕО)

Салма Хайек отпразнува своя 58-ми рожден ден по начин, който само тя може - със стил, усмивка и доза увереност, което я прави един от най-обожаваните образи в Холивуд. Възрастта е просто число и тя го доказа на практика, споделяйки в социалните мрежи кадри, които оставиха последователите ѝ без дъх.

На 2 септември Хайек качи в Instagram серия от снимки от своята семейна ваканция на яхта в Ибиса. Видеото, на което танцува в ефирна бяла плажна рокля под звуците на любимия си летен хит "Beso (Fruta Fresca)" на Wakyin и Карлос Вивес, веднага привлече вниманието на феновете. От кадрите лъха на свобода и наслада от живота, като Салма още веднъж демонстрира перфектното си тяло.

Но как успява Салма Хайек да изглежда толкова невероятно на 58? Според нея, тайната се крие в комбинация от няколко основни елемента. На първо място, актрисата обръща особено внимание на своята рутина за красота, която включва маски със злато, домашна пилешка супа и регенериращи съставки. Но не по-малко важни са доброто настроение, чувството за хумор и многото танци, които ѝ помагат да се чувства жива и щастлива.

Любовта също играе ключова роля в рецептата за щастие на Салма. Тя и съпругът ѝ, френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино, наскоро отбелязаха 15 години брак. Двамата се запознават в замък във Венеция и се венчаят два пъти - в Париж и Венеция, а също така имат голяма дъщеря - Валентина Палома, която често придружава майка си на светски събития. Валентина, която е на 16 години, проявява интерес към киното, режисурата и фотографията, а също така обожава грима и парфюмите.

В момента Салма Хайек работи по нов филмов проект с Анджелина Джоли - драмата "Without Blood". Премиерата на този италианско-американски филм е насрочена за 8 септември 2024 г., и със сигурност ще добави още едно бляскаво постижение в кариерата на актрисата.

Салма Хайек и 15-годишната ѝ дъщеря на "Оскарите"

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти