Виктория Георгиева празнува 27! Знаехте ли тези 5 факта за нея?

Виктория Георгиева, по-известна като VICTORIA, се утвърждава като една от най-талантливите и разпознаваеми изпълнителки в България. Родена на 21 септември 1997 година, Виктория още от ранна възраст показва изключителен музикален талант. Кариерата ѝ започва през 2015 г., когато участва в четвъртия сезон на музикалното шоу X Factor. Тогава тя привлича вниманието на журито и публиката със своя уникален глас и стил на изпълнение, което я утвърждава като обещаваща млада звезда.

През 2020 г. Виктория е избрана да представя България на престижния музикален конкурс „Евровизия“ с песента „Tears Getting Sober“. Въпреки че конкурсът беше отменен поради пандемията, година по-късно тя отново стана представител на страната ни с „Growing Up Is Getting Old“ и достигна 11-то място във финала на „Евровизия 2021“. През този период тя успява да спечели сърцата на международната публика със своите искрени и дълбоко лични песни.

Музикалният път на Виктория не спира дотук. През 2023 г. тя подписва договор с Warner Music SEE (Югоизточна Европа), което я отвежда на ново ниво в кариерата ѝ. Нейните сингли не само се утвърдиха като хитове на българската сцена, но и достигнаха международни върхове. Песента ѝ „Paradox“ се нарежда сред най-успешните парчета в българската поп класация, а музикалната ѝ кариера продължава да бележи възход.

В личен план Виктория преминава през много изпитания, но това не я спира да споделя своите емоции и опит чрез музиката. Тези трудности не само я правят по-силна, но и ѝ помагат да се свърже с публиката на по-дълбоко емоционално ниво.

Знаехте ли тези 5 факта за нея?

Знаехте ли тези 5 факта за Виктория Георгиева?

 

Виктория Георгиева празнува 27! Знаехте ли тези 5 факта за нея?

Звезден рожденик

Известни

Виктория Георгиева празнува 27! Знаехте ли тези 5 факта за нея?

Виктория Георгиева, по-известна като VICTORIA, се утвърждава като една от най-талантливите и разп...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти