Edna легенда става на 80: Знаехте ли тези 5 факта за Кеворк Кеворкян?

Честит 80-годишен юбилей на една от най-забележителните фигури в българската журналистика – Кеворк Кеворкян!

Животът му е изпълнен с истории, които оставят следа, и събития, които променят хода на медийната среда в България. Роден през 1944 г., той започва своята журналистическа кариера в трудни времена, но със своя остър ум и безкомпромисност, бързо се утвърждава като един от най-влиятелните и запомнящи се гласове в медиите.

Едва ли някой може да забрави знаковото предаване „Всяка неделя“, което се превръща в емблема на смелата и остра журналистика. Със своите въпроси Кеворкян не само провокира, но и създава нови стандарти в медийното пространство. За мнозина той е пример на журналист, който не се страхува да застане срещу властта и да зададе най-неудобните въпроси

Освен с журналистиката, Кеворк Кеворкян е известен и с обществената си дейност. Той е инициатор на редица благотворителни инициативи и неведнъж е помагал на хора в нужда. Журналистът има и принос в културното пространство с няколко издадени книги, които показват още един аспект от неговата многостранна личност. 

И докато празнуваме този значим юбилей, нека разгледаме и някои любопитни факти за живота на Кеворк Кеворкян, които може би не знаете:

Знаехте ли тези 5 факта за Кеворк Кеворкян?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти