Живот след химиотерапия: Кейт Мидълтън застана до близките си за важно събитие

По всичко личи, че принцесата на Уелс Кейт Мидълтън има намерението да продължи с обичайните си задължения, въпреки наскоро проведеното лечение с химиотерапия. Тя беше сред зрителите на футболен мач, в който взе участние 6-годишният й син принц Луи. 

За събитието Кейт бе избрала спортно яке в каки, което впрочем и друг път е носила на публично събитие. То е съчетано с удобен панталон и синя риза. Във видеа от събитието в социалните мрежи се вижда, че бъдещата кралица е поговорила с родителите на другите деца, а в коментарите потребителите са очаровани от топлото й отношение.

Очаква се по-късно тази седмица Кейт Мидълтън да отпразнува шестия рожден ден на племенника си Артър Матюс. Кейт, сестра й Пипа, както и брат им Джеймс са изключително близки, отбелязва Hello Magazine. "Често се събираме на по чаша чай, живеем на 30 минути път с кола едни от други, децата често си играят заедно", е споделял Джеймс. 

Нещо повече - принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлота, както и братовчедите им, обичали да се гриждат за сина на чичо им Джеймс, Иниго, който се роди през 2023 г.

Кейт Мидълтън на Уимбълдън, принц Уилям на Евро 2024

Появата на футболния мач не е първото събитие, на което Кейт Мидълтън присъства, след като приключи лечението с химиотерапия. В началото на месеца тя и принцът на Уелс Уилям присъстваха на важен момент за кралското семейство. Тогава двойката се срещна с опечалените семейства на три деца, убити при ужасяващо нападение с нож през юли. Тази трагедия предизвика вълна от протести и насилие във Великобритания, хвърляйки града в скръб. Кралската визита имаше за цел да изрази тяхната "подкрепа, съпричастност и състрадание" към засегнатата общност.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти