Лора Крумова става на 45! Ето как се промени през годините

На днешния ден Лора Крумова празнува своя рожден ден! Тя става на 45 години.

Лора е едно от любимите женски лица на NOVA през годините. Тя e автор и водещ на седмичния формат – „На фокус с Лора Крумова“, който стартира през есента на 2021-а година. Тя е утвърден професионалист, с над 20-годишен опит в създаването и продуцирането на телевизионно съдържание.

Журналистическата й кариера е свързана с NOVA в продължение на повече от 10 години. В медията започва като външнополитически репортер. Пет години по-късно е лице на сутрешния блок „Здравей, България“, където получава възможността да си партнира с емблематичните журналисти Георги Коритаров и Милен Цветков. През пролетта на 2015 г., заедно с Галя Щърбева, стартира авторското предаване „Комбина“ по NOVA. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата „Събуди се“. 

Ето 5 любопитни факта за Ники Дойнов

Лора Крумова е копродуцент на поредици от документални филми в три национални кампании срещу купуването на гласове (Разследваща журналистика – Местни избори – Кметове на фокус/2015; Гражданско общество срещу купуването на гласове/2013; Разследваща журналистика срещу купуването на гласове/2011). През 2015 г. е обявена за Жена на годината в категория „Медии“ в традиционния конкурс на сп. GRAZIA.

Лора Крумова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. През 2003 г. заминава на едногодишна специализация по журналистика в Аризонския държавен университет, САЩ. Тя е съосновател на магистърската програма по журналистика, продуцентство и финанси към Висшето училище по застраховане и финанси.

В личния си живот Лора е щастлива майка на две деца, заедно с партньора си Сотир, обича морето и да къмпингува. Поглеждаме към галерията ни, за да видим как се промени Лора през годините!

Лора Крумова през годините

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти