Жената до Лео Меси: Секси по бански и подлуди феновете (СНИМКИ)

Лео Меси и Антонела се възползваха максимално от бреговете на Маями, докато се наслаждаваха на разходка с лодка след Копа Америка, пише The Sun.

Към семейството се присъединиха още Луис Суарес и съпругата му Софи Балби.

И Антонела, и Софи бяха на Копа Америка в САЩ, за да подкрепят съпрузите си в евентуалния им последен международен турнир, макар и на съперници.

И макар футболната звезда опрделено да има причина да бъде един от най-титулованите и обичани играчи, всъщност всички впериха поглед в половинката му - Антоанела демонстрира перфектно тяло в горещ червен бански и широка усмивка до своя любим.

Красавицата е детската любов на Меси и е до него неотлъчно.

Любовната приказка на Лео и Антоанела

Роден през 1987 г. в Аржентина, Лео Меси е сбъднал много от мечтите, които е имал като малък. И ако днес всички говорят за това колко голям и достоен спортист е, Лионел се смята за истински шампион и в любовта.

Той е щастлив с голямото си семейство и любящата си съпруга Антонела, с която се познават още от деца. Тяхната връзка е доказателство за това, че времето и пространството са безсилни тогава, когато двама души са свързани. И тогава е неизбежно пътищата им да се пресичат отново и отново.

Историята на една любов, започнала като невинно приятелство, прераснала в романтична история за сбъднатите детски мечти, разказваме в галерията:

Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински шампиони в любовта

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти