Защо Памела Андерсън не помни десетилетия от живота си?

Памела Андерсън е известна с ролята си в хитовия сериал "Спасители на плажа", който я изстреля под светлината на прожекторите, но самата тя споделя, че има дълги периоди от живота си, които почти не помни. Актрисата вярва, че е страдала от продължителна депресия, която е довела до загуба на спомени за голяма част от нейната кариера и личен живот.

По време на участието си на филмовия фестивал в Цюрих, Памела получи наградата "Златно око" и използва момента да разкрие нещо лично. Тя обясни, че времето от "Спасители на плажа" до нейния дебют на Бродуей през 2022 г. е като едно голямо бяло петно. През този период тя е страдала от депресия, което е оказало влияние върху способността ѝ да съхранява и осмисля случващото се около нея. Според нея, именно депресията е причината за тази празнина в спомените ѝ.

Памела Андерсън: От секссимвол до фермерка

Въпреки трудностите, които е изпитвала, Памела Андерсън не спира да работи и през последните години бележи забележителни успехи в кариерата си. През 2022 г. тя направи своя дебют на Бродуей в ролята на Рокси Харт в мюзикъла "Чикаго". Тази нова вълна от проекти не спира дотук – предстои да я видим в още няколко филма, които ще излязат през следващата година.

Едно от нещата, които ѝ помагат да възроди кариерата си, е документалният филм на Netflix "Памела: Любовна история" от 2023 г. Според самата нея, режисьорката Джия Копола я вижда в нова светлина след като гледа този филм, което води до нови професионални възможности за нея. Андерсън споделя, че през годините е била разпознавана предимно заради външния си вид, но винаги е чувствала, че може много повече. Сега тя е по-уверена в своите способности и се радва, че отново е заета с работа, която я вдъхновява.

Любовната история на Памела Андерсън и Томи Лий

Памела разказва още, че е била на ръба да се откаже от голямата сцена и да се отдаде на спокоен живот във фермата си. Но с излизането на документалния филм и автобиографичната ѝ книга, тя получава нова перспектива и вдъхновение да продължи да преследва мечтите си. Сега актрисата е готова за следващите предизвикателства в живота и кариерата си, водена от убеждението, че всичко се случва в точното време.

Прочетете още: 

Защо Памела Андерсън не помни десетилетия от живота си?

От Холивуд

Известни

Защо Памела Андерсън не помни десетилетия от живота си?

Памела Андерсън е известна с ролята си в хитовия сериал "Спасители на плажа", който я и...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти