Необяснимо: Защо Матю Пери е имал толкова малко пари преди смъртта си?

След смъртта на Матю Пери през октомври 2023 г. изпълнението на завещанието му продължава.

Скорошни документи, получени от PEOPLE на 2 юли, представляващи оценка и инвентаризация на състоянието на звездата от „Приятели“, показват, че той е оставил 1,5 милиона долара в личната си банкова сметка. Тази цифра може да изглежда като цяло състояние за мнозина, но е нищожно малка, като се има предвид успехът на Пери в развлекателната индустрия през последните няколко десетилетия. С това възникнаха и въпроси къде са отишли ​​парите му.

►Полицията: Няколко души трябва да бъдат обвинени за смъртта на Матю Пери

„Изглежда, че всичко в завещанието му е оставено на неговия тръст“, обяснява пред PEOPLE адвокатът Джонатан Форстър, който не е замесен в случая.

Останалата част от богатството на Пери вероятно вече е била предоставена на тръста, наречен „Alvy Singer Living Trust“, преди неговата смърт.

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

Когато лично имущество, като пари в брой, е оставено на името на починалото лице, то трябва да бъде прехвърлено на неговия тръст и разпределено от бенефициентите. В първоначалната оценка на личното му имущество, подадена през март, се смяташе, че актьорът има активи на стойност 1 030 000 долара на свое име.

В актуализирания инвентар, открит през юни, действителната сума в завещателното наследство на Пери беше определена на 1 596 914,47 долара, което бяха парите в личната му банкова сметка .

„Обикновено когато правим план за имоти със завещание и тръст, завещанието просто оставя активи на тръста“, обяснява Форстър.

Ето защо завещанието на Пери показа, че не е притежавал „недвижим имот“, въпреки че PEOPLE потвърди, че е притежавал две къщи.

„Всичко в тръста не подлежи на завещание и всичко, което има обозначение на бенефициент, не подлежи на завещание“, казва Форстър.

Няма начин да знаем подробностите за всички активи на Пери, казва Форстър пред PEOPLE. Докато информацията в завещанието се оповестява публично, когато делото преминава през завещание, тръстът винаги остава частен и може да бъде достъпен само от неговите бенефициенти и попечители. „Това никога няма да стане публично“, казва той.

Пери почина на 28 октомври 2023 г. при удавяне в дома си в Лос Анджелис. Доклад от аутопсия , получен от PEOPLE през декември, разкри, че това е в резултат от острите ефекти от приема на кетамин в количества, еквивалентни на количеството, което би било използвано при обща анестезия. 

Въпреки че Пери е бил на лечение с кетамин (съобщава се, че е бил „чист от 19 месеца“), съдебният лекар е заявил, че това не може да е причината за смъртта му.

В месеците преди да умре, Пери, който в миналото се бореше със зависимостта си към алкохола и наркотиците, планираше да създаде фондация за хора, страдащи от злоупотреба с вещества. В началото на ноември семейството му стартира The Matthew Perry Foundation в негова чест.

„Фондацията на Матю Пери е реализацията на трайния ангажимент на Матю да помага на другите, борещи се с болестта на пристрастяването“, се казва в изявлението. 

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол