Защо дъщерята на Том Круз отказва да използва фамилията му?

Том Круз е известен с успешната си актьорска кариера, но личният му живот също е обект на голям обществен интерес. Един аспект от личния му живот, който привлече вниманието, е връзката му с дъщеря му Сури Круз, за тях беседват панелистите от "На кафе" по NOVA. Сури Круз е дъщеря на Том Круз и бившата му съпруга Кейти Холмс. Тя е родена през 2006 г. и от малка е в светлините на прожекторите. През последните години обаче Сури нашумя по друга причина - решението й да се дистанцира от известния си баща. Въпреки че е дъщеря на една от най-големите холивудски звезди, Сури е избрала да не използва фамилното име на баща си.

Тя се нарича Сури Ноел( моминското име на майка ѝ), вместо Сури Круз, решение, което повдигна вежди и предизвика спекулации за връзката й с баща й. Не е тайна, че Том Круз е отдаден сциентолог и има съобщения, че неговите вярвания са причинили напрежение в отношенията му със Сури.

Говори се, че отдадеността на Том на Църквата на сциентологията е причинила разрив между него и дъщеря му, като източници твърдят, че Сури не е виждала баща си от години. Въпреки че точните подробности за връзката им остават лични, ясно е, че Сури е взела съзнателно решение да се дистанцира от баща си. В скорошни интервюта Кейти Холмс говори за предизвикателствата на съвместното родителство с Том Круз, намеквайки за трудностите, възникнали в отношенията им.

Въпреки спекулациите и слуховете около връзката им, Сури изглежда процъфтява сама по себе си. Тя си създава име в света на модата, посещавайки престижни събития и привличайки вниманието с чувството си за стил. Въпреки че Сури може да е избрала да се дистанцира от баща си, ясно е, че тя проправя свой собствен път и създава име за себе си според собствените си условия. И докато връзката й с Том Круз може да е сложна, Сури изглежда се справя добре без известното му име.

Вижте повече за Сури и Том Крус във видеото от "На кафе" по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол