Защо Брус Уилис отказа да целуне Дженифър Анистън в „Приятели“?

,,Приятели“ е безспорно един от най-емблематичните сериали, събиращ хора от различни сфери на шоу бизнеса. Сред множеството гост-звезди, които минават през малкия екран по време на десетте сезона на хитовия ситком, появата на Брус Уилис със сигурност е една от най-запомнящите се. Малцина знаят обаче любопитната история зад отказа на холивудския актьор да целуне Дженифър Анистън по време на снимките.

По време на шестия сезон на „Приятели“, Брус Уилис приема ролята на Пол Стивънс, новото гадже на Рейчъл Грийн (играна от Дженифър Анистън) и баща на студентката Елизабет, която пък излиза с Рос Гелър. Интересното тук е, че Уилис първоначално отказва да заснеме сцена, в която трябва да целуне Анистън. Причината? Приятелството му с тогавашния съпруг на актрисата, Брад Пит.

8 сюжетни линии в „Приятели“, които не биха съществували днес

Брус Уилис и Брад Пит са добри приятели, а за Уилис да участва в романтични сцени с жената на своя приятел му се струва неуместно и неловко. Въпреки че Дженифър Анистън е една от най-обичаните и красиви актриси на своето поколение, Уилис избира да не създава напрежение между него и Пит.

„Бих се радвал да я целуна, но Брад е мой приятел, а Дженифър беше негова съпруга. Не ми се стори подходящо, но тя е готина“, споделя Уилис.

Най-красивите моменти след 50 на Дженифър Анистън

Тази искреност и чувство за лоялност подчертават силната връзка между Уилис и Пит. Дори и в свят като Холивуд, където професионализмът често налага да оставиш личните емоции настрана, Брус Уилис предпочита да запази уважението и добрите си отношения с близките си приятели.

Решението на Уилис не само предотвратява евентуални конфликти, но и показва, че истинските приятелства могат да издържат на изпитанията на професионалния живот. В крайна сметка, макар да не се стига до въпросната целувка, присъствието на Уилис в „Приятели“ оставя незабравим отпечатък и му носи награда „Еми“ за най-добро звездно гостуване.

Брус Уилис: "Когато един мъж обича истински, лишава от шанс всички останали жени..."

Тази история е още едно доказателство за магията на „Приятели“ – не само като телевизионен феномен, но и като платформа, на която звездите успяват да покажат своите принципи и човешка страна. Въпреки липсата на романтична целувка между Уилис и Анистън, епизодите с него остават едни от най-паметните в историята на шоуто.

Брус Уилис: "Когато един мъж обича истински, лишава от шанс всички останали жени..."

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти