Задават се големи промени в живота на Кейт Мидълтън и принц Уилиям

Задават се големи промени в живота на Кейт Мидълтън и принц Уилиям
Снимка: Getty/Gulliver

По всички личи, че 2017 ще бъде годината на промени за кралското семейство!

От Двореца излязоха с официално изявление, в което споделят, че се очакват големи промени в живота на Кейт и Уилиям и техните две деца. Първото и най-важно съобщение гласи, че принц Уилиям ще напусне своята работа като пилот на медицински хеликоптер, за да прекарва повече време със семейството си.

Принцът е написал следното: "Беше огромна привилегия да летя с нашите въздушни сили. Времето ми в армията, и на тази позиция, ще остане завинаги в живота ми и сърцето ми. Имах страхотни колеги и всеки ден работех редом до толкова талантливи и добри хора. Дълбоко уважавам страхотната медицинска помощ, която има страната ни."

Другата голяма промяна в живота на кралското семейство е, че те ще се преместят да живеят в Лондон, след като до момента живееха в Норфолк, далеч от шума на големия град.

 

The Cambridges

A photo posted by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Това се налага, защото малкия принц Джордж от есента тръгва на училище, а принцеса Шарлот ще посещава детска градина. Преместването ще улесни и Кейт и Уилиям, чиито кралски ангажименти най-често са в Лондон.

През новата година се очаква Кейт и Уилиям да поемат повече от задълженията на кралица Елизабет Втора, която малко по малко прехвърля своите отговорности на тях.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти