Възползва ли се Мегън Маркъл от отсъствието на Кейт (СНИМКИ)

Отношенията между Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън отдавна са стигнали своята точка на замръзване и сякаш и двете бяха в комфортната си зона далеч една от друга. Много преди болестта на Кейт, Мегън и Хари поеха по своя път, извън британския кралски двор, и наистина съперничеството между двете привидно беше останало в историята. До скоро.

В последните няколко месеца, откакто принцеса Кейт се бори с рак и е подложена на химиотерапия, Мегън Маркъл като че ли “възкръсна” и започна да се появява често в публичното пространство. За съжаление, въпреки болестта на крал Чарлз, който също се бори с коварното заболяване, херцогинята на Съсекс не се появи в Лондон за да го зарадва с вниманието си и дори кратка среща с малките му внуци – Арчи и Лилибет, макар че преди да се откажат от кралските си задължения, именно бъдещия тогава крал бе един от най-големите поддръжници на Меган в кралския двор. Тя избира събития зад окена, в които е в компанията на съпруга си принц Хари и комфорта на това да не се появява в близост до роднините си.

Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите любими мъже

Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл бяха на 72-часова визита в Нигерия, а “отказалата” се от кралска слава Мегън, охотно позираше до съпруга си, в специално подбран гардероб и с неизменната холивудска усмивка. Бърз поглед върху модния й избор за визитата в Африка показва, че тя отново и все по-категорино се разграничава с кралския протокол по отношение на облеклото, като дори си позволи да се появи в силно разголена рокля по време на официална вечеря в консервативна страна като Нигерия. И както казахме в началото появите й са все по-чести, откакто Кейт е болна. Дали херцогинята прави тези ходове умишлено и отново иска да привлече вниманито върху себе си в публичното отсъствие на Кейт или това е просто случайност, оставаме на вас да прецените, след като разгледате галерията, а и времето да затвърди.

В същото време кралският двор не съобщава нищо конкретно по отношението на Кейт Мидълтън, а публична поява от нея не сме виждали от миналата година. Колко ще продължи това отсъствие и как ще се развие лечението й, сякаш никой не знае със сигурност в момента. Едно е сигурно – холивудската усмивка на Мегън Маркъл е винаги готова за публичност, дори и в тежките моменти за семейството.

Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти