Възможно ли е? Марая Кери, чифт токчета и Великата китайска стена (СНИМКИ)

Марая Кери изкачи Великата китайска стена – и в характерния си бляскав стил, тя го направи на токчета.

55-годишната поп звезда беше видяна да изкачва 21 000-километровата структура заедно с двете си деца, Марокан и Монро в събота (14 септември).

Облечена в шикозна черна рокля, черни сенки, безупречен грим и стилна конска опашка, тя сподели снимка от похода на своята страница в X/Twitter.
„На Великата китайска стена!“ написа тя. „Някой трябваше да ме предупреди за токчетата (не че бих го послушал)“
.

Кадри от други потребители на социални медии на мястото на туристическата атракция показват Кери, носеща 6-инчови черни токчета с платформа, поддържана от двама души, които изглеждат членове на персонала ѝ, докато тя изкачва стълбите. 

„Само Марая Кери би минала Великата китайска стена на токчета (и всъщност би могла да го направи)“, пише фен в социалните мрежи, а друг я нарича „емблематична“. Други са недоверчиви, като задават въпроси: „Няма начин да си носила токчета през цялото време. Краката ѝ добре ли са?“

Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат мечта - не се отказвайте от нея, никога!

„Първата жена, стъпила на Великата стена на токчета“, шегува се друг фен. „Още един ден, още един рекорд за кралицата!“ Това идва малко след като носителката на „Грами“ певица разкри, че майка й и сестра й са починали в един и същи ден. Към момента не са известни причините за смъртта на членовете на семейството.

Прекрасната Марая Кери

„Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, при трагичен обрат на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден“, каза Кери пред People в кратко изявление на 26 август. „Чувствам се благословена, че успях да прекарам последната седмица с майка ми, преди да почине “, добави тогава Кери. „Оценявам любовта и подкрепата на всички и уважението към личното ми пространство в това невъзможно време.“ Бащата на Кери, Алфред Рой Кери, почина през 2002 г. от рядка форма на рак. Родителите на певицата се развеждат, когато тя е на три години. В своите мемоари от 2020 г. „Значението на Марая Кери“ тя говори за трудната си връзка с майка си, като пише, че връзката им „ми причини толкова много болка и объркване“.

Феновете похвалиха звездата за това, че излиза навън, като един коментира: „Не можеш да удържиш силна жена“.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти