Всичко около състоянието на Брус Уилис и подкрепата на семейството му

Холивудската звезда Брус Уилис, любимец на публиката и емблема на екшън филмите, се изправя пред най-голямата си битка досега – тази с фронтотемпоралната деменция. След като семейството му официално обяви диагнозата му през февруари 2023 г., светът беше в шок, но близките на актьора решиха да споделят открито за състоянието му, в опит да повишат осведомеността и да вдъхнат надежда на онези, които преминават през подобни предизвикателства.

Дъщерите на Брус, както от брака му с Деми Мур, така и от настоящата му съпруга Ема Хеминг Уилис, остават до него, обгръщайки го с любов и грижа. Най-малката от трите му дъщери с Мур, Талула, неотдавна даде емоционално интервю, в което разказа за силната връзка с баща си.

“Имам надежди за баща ми, които толкова неохотно пускам. Винаги съм разпознавала елементи от неговата личност в мен и просто знам, че ние бихме били толкова добри приятели, само ако имаше повече време. Той е стабилен, което в нашата ситуация е добре. Трудно е, но имаме толкова много любов“, сподели Талула, като добави, че независимо от състоянието му, те остават най-добри приятели.

Диагнозата на Уилис беше посрещната с огромна загриженост от феновете и близките му, особено след като през 2022 г. актьорът обяви, че се оттегля от киното поради афазия – нарушение, което затруднява способността за комуникация. Само година по-късно се разбра, че болестта му е еволюирала във фронтотемпорална деменция, което още повече усложнява ежедневието му.

Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините

Въпреки трудностите, актьорът остава заобиколен от любовта на семейството си, като Деми Мур често посещава бившия си съпруг, за да прекара време с него. В интервю с Дрю Баримор, Мур сподели, че най-важното, което казва на дъщерите им, е да го приемат такъв, какъвто е в момента, без да го сравняват с миналото.

„Всеки миг заедно е ценен“, каза тя.

Прочетете още: 

Всичко около състоянието на Брус Уилис и подкрепата на семейството му

Актуално

Известни

Всичко около състоянието на Брус Уилис и подкрепата на семейството му

Холивудската звезда Брус Уилис, любимец на публиката и емблема на екшън филмите, се изправя пред ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти