Всеки детайл е важен! Юлиан Костов и неговата сутрешна рутина

Юлиан Костов
Снимка: Личен архив

Днес е вторият ден на едно от най-мащабните събития за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit. Един от лекторите на събитието е актьорът, продуцент и режисьор Юлиан Костов. 

Именно на Future Forum той показа една наистина проста рутина за своя глас, която практикува всяка сутрин. Вижте я и нея: 

Повече за Юлиан Костов:
Той придобива международно признание за ролята си на култовия злодей "Владимир Макаров" в блокбъстър видеоиграта Call Of Duty: Modern Warfare 3. Той продължава да пленява публиката с предстоящите си участия в американския сериал на HBO White Lotus и успешния фентъзи сериал с рекордни резултати Shadow and Bone на Netflix, продуциран от 21 Laps Entertainment и адаптиран от номинирания за “Оскар” Ерик Хайсер.

Неговата отдаденост в професията го отвежда до създаването на агенция за управление на актьори, насърчаваща контактите между балканските артисти и филмовите и телевизионни пазари в Обединеното кралство и САЩ. Именно с тази агенция Юлиан открива и напътства актрисата Мария Бакалова, номинирана за “Оскар” за ролята си във втората част на филма "Борат".

На Future Forum той сподели вдъхновяващи истории от личния и професионалния си живот. Всички посетители разбраха тайните за:

Създаване на убедителни разкази
Вдъхновение и влияние 
Подобряване ангажираността на аудиторията
Трансформиране на комуникацията 
Изграждане на по-силни връзки:
Създаване на трайни впечатления

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОГРАМАТА НА FUTURE FORUM ТУК 

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg 

Прочетете още: 

Всеки детайл е важен! Юлиан Костов и неговата сутрешна рутина

Вдъхновяващо

Известни

Всеки детайл е важен! Юлиан Костов и неговата сутрешна рутина

Днес е вторият ден на едно от най-мащабните събития за личностно и професионално развитие Fu...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти