"Времето не лекува, научаваш се да живееш с болката": Дара Екимова от "Като две капки вода"

Тя е млада, красива и талантлива млада жена с музикални и артистични гени в кръвта си. Тя е Дара Екимова. Само не 20 е, а вече създава хит след хит и не се страхува да предизвиква себе си с начинания като "Като две капки вода", където дори стигна до големия финал. Това не може да предизвика у нас нещо друго освен възхищение. 

За да се превърне в това, което е днес обаче, Дара е трябвало да се справи с миналото си. В доста личен и емоционален разговор пред Деси Банова-Плевнелиева в предаването "Събуди се" певицата разказа какво е да загубиш баща си, когато си само на 6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

Бащата на Дара, музикантът Дими от група "Сленг", за съжаление почина през 2008 г. при катастрофа с мотор. Днес тя вижда загубата с голяма доза мъдрост.

"Смъртта е нещо необратимо. Това, в което аз вярвам, е, че времето не лекува, просто ти се научаваш да живееш с болката и ставаш по-силен." – сподели Дара. 

"Истината е, че към днешна дата тази загуба понякога ме ядосва. Минавам през различни етапи на болката. Защото всъщност когато съм била на 6 аз изобщо не съм осъзнавала какво се случва и най-много тежи в моментите, в които си осъзнат. Понякога си казвам, че просто това са уроци, които всеки от нас е имал да научи и така аз не се разстройвам, не плача." – продължи момичето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

Специално за предаването "Събуди се" Дара разкри, че баща ѝ има неиздадена песен, озаглавена "Колко си хубава" и много ѝ се иска да я издаде това лято. "Мисля, че той би бил много щастлив." – казва тя. 

Дара сподели също, че иска да издаде и плоча на "Сленг", която да събира творчеството на групата. "Според мен това е смисълът на музиката и на това музиката ти да продължи да живее дори когато си си отишъл." – каза още тя. 

Чуйте във видеото още за това какво място заема любовта в живота на Дара Екимова и какво ѝ предстои в личен и професинален план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти