Впечатляващи кадри с Валери Григоров: Задава се нов филм (СНИМКИ)

валери григоров
Снимка: NOVA

Нови впечатляващи кадри сподели в своя Instagram профил каскадьорът и партньор на холивудската ни дива Мария Бакалова - Валери Григоров - младши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friko (@friko.xe)

От тях става ясно, че той е в основата на екип, който работи по нова продукция, която се снима в "Ню Бояна Студиос". Повече за предстоящата лента не се разкрива, но кадрите са подводни и изглеждат като част от нещо много мащабно и красиво.

Валери Григоров и Мария Бакалова са една от най-обсъжданите светски двойки в България през последната година. Тяхната любов, започнала на снимачната площадка, продължава да расте и да вдъхновява хиляди почитатели. Наскоро обаче жълтите медии разпространиха спекулации и клюки, които целят да засегнат отношенията им. Валери Григоров не остана безучастен и реши да защити себе си и любимата си.

Спекулациите започнаха с новината, че Валери ще участва в ново риалити, където ще бъде и бившата му приятелка Мирела Илиева, с която се запознаха в предаването ,,Игри на волята“. Твърди се, че двамата ще прекарат няколко месеца на екзотичен остров, където ще участват в различни предизвикателства. Това, естествено, породи слухове за възможно възобновяване на тяхната връзка, особено след като Валери и Мирела вече са участвали заедно в ,,Игри на волята“.

Въпреки тези спекулации, Мария Бакалова демонстрира пълно доверие към Валери. Тя ясно заяви пред близките си, че не изпитва ревност и вярва в своя партньор, подкрепяйки го в неговото участие в шоуто.

Валери Григоров реагира на тези клюки със Story-та в Instagram преди време. В първото той написа:

"Казал съм си да не обръщам внимание на статии, които се пишат по наш адрес, но когато за пореден път се засяга една и съща тема, явно се очаква някакъв коментар от мен и Мария :) Разбирам, че негативното и грозното продава повече от положителното, но как пък един път не написахте нещо по-различно..."

5 любопитни факта за Валери Григоров

След това той сподели тяхна обща снимка, на която са прегърнати и е написал:

 "Ето да ви дам повод и отговор, обичам те @mariabakalovaofficial."

Тези думи и жестове говорят сами по себе си за силната любов и взаимно доверие между Валери и Мария. Въпреки че са обект на постоянни спекулации и клюки, те остават единни и се подкрепят един друг. Тяхната връзка е пример за истинска любов и устойчивост пред лицето на трудностите.

През последната година Валери и Мария радват своите почитатели с многобройни общи снимки и моменти, споделени в социалните мрежи. Тяхната любов е явна и вдъхновяваща, и въпреки че са под светлините на прожекторите, те успяват да запазят искреността и топлината в отношенията си.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти