След инцидент: На 31 почина Лиъм Пейн от групата One Direction

Музикалната индустрия е потресена от внезапната и трагична кончина на Лиъм Пейн, бивш член на популярната момчешка група One Direction. Певецът е намерен мъртъв на 31 години в хотел в Буенос Айрес, след като е паднал от балкона на своята хотелска стая, която е била на третия етаж. Инцидентът е предизвикал мигновена реакция както от страна на феновете му, така и от колегите и приятелите му.

Според съобщенията на аржентинската полиция, Пейн е бил открит във вътрешния двор на хотела, след като свидетели и служители на хотела съобщили за „агресивно поведение“ от страна на мъж, за когото се подозира, че е бил под въздействието на алкохол или наркотици. Мениджърът на хотела заявил, че е чул силен шум преди пристигането на полицията, което ги е довело до откриването на певеца.

Трагедията настъпва само дни след като Лиъм присъства на концерт на своя бивш колега Найл Хоран в Аржентина. През последните години Пейн бе открит за своите борби с наркортиците и алкохола, като неведнъж споделяше за трудностите, които е срещал по пътя си към възстановяването. 

Лиъм Пейн стана световноизвестен като част от One Direction - една от най-успешните момчешки групи на всички времена. След разпадането на групата през 2016 г., Лиъм се фокусира върху своята солова кариера. Той издаде дебютния си албум през 2019 г. и дори наскоро обяви, че подготвя нов албум.

Освен с музикалната си кариера, Лиъм Пейн ще бъде запомнен и като отдаден баща. Той има син на име Беър, който се роди през 2017 г., плод на връзката му с певицата Черил Коул. В интервюта Лиъм често споделяше за силната си любов към сина си, наричайки го „чудо“ и изразявайки гордостта си от неговите постижения.

Смъртта на Лиъм Пейн оставя огромна празнина в сърцата на милионите му фенове, както и на колегите му от One Direction. В социалните мрежи множество звезди и фенове изказаха своите съболезнования. 

Трагичният край на Лиъм Пейн ще остане запечатан в историята като една от най-големите загуби в музикалния свят през последните години, но неговата музика и наследство ще продължат да живеят в сърцата на феновете по целия свят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти