Влизаме в дома на Клаудия Шифър и потънахме в стилна идилия (ВИДЕО)

„Всичко е свързано с нещо, не е просто случайно събрано“, казва Клаудия Шифър за предметите в дома й в Котсуолдс, който тя споделя със съпруга си Матю Вон, три деца, немска овчарка на име Роло и котка на име Чип . Наистина, в последното видео на Vogue за „Objects of Affection“ – което подчертава любимите парчета, принадлежащи на най-добрите творци в света – тя има история за всичко. Там е нейната колекция от архивни чанти Chanel, много от които са от 90-те години на миналия век и са й подарени от самия Карл Лагерфелд. Те имат дълбоко значение за супермодела: „Карл Лагерфелд беше нещо като моя магически прах. Бях много срамежливо момиче и той ме превърна от това срамежливо момиче в супермодел“, казва тя за покойния моден дизайнер.

@claudiaschiffer

Good vibrations 😉

♬ Don't Worry Baby - The Beach Boys

Шифър също е запален колекционер на изкуство. Тя обаче предпочита сама да се снабдява, отколкото чрез съветник. „Отивам на художествена изложба или панаир на изкуството и виждам нещо, веднага усещам връзка с него. Не мога да спра да мисля за това и знаете ли, ако мога да си го позволя, тогава бих го купила“, казва тя. Една от любимите й? Картина от Ед Руша. „Напомня ми за времето, когато за първи път срещнах съпруга си в Лос Анджелис. Ние се срещнахме с Ед Руша там и отидохме в студиото му и видяхме начина, по който рисува. И това е нещо като връзка с мен сега“, казва тя.
Тя казва, че най-важната стая в къщата й е кухнята, където семейството й винаги се събира. Моделът признава, чне е много добър готвач, но обича сервизи и декорации - особено красива ваза с пеперуди от португалската компания Bordallo Pinheiro. И това не е единственото място, където ще намерите мотива с пеперудите. В друг буркан с пеперуди тя крие тайно любимите си шоколадови бонбони Cadbury.

И все пак кое е любимото ѝ животно? Костенурката. В трапезарията си тя има колекция от малки керамични изделия от костенурки, които излага. „Където и да отида по света, винаги поглеждам към такъв сувенир, който мога да донеса у дома“, казва тя.

Вижте дома ѝ във видеото:

@claudiaschiffer

Behind the scenes at my English countryside home 🫖🍂✨

♬ Luna, amore e no - Piero Piccioni
Влизаме в дома на Клаудия Шифър и потънахме в стилна идилия (ВИДЕО)

Блясък и стил

Известни

Влизаме в дома на Клаудия Шифър и потънахме в стилна идилия (ВИДЕО)

„Всичко е свързано с нещо, не е просто случайно събрано“, казва Клаудия Шифър за пред...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти