Влюбени и безразсъдни: Кейт и Уилям с рядка целувка на публично място

Принц Уилям се включи в благотворителен турнир по поло в Уиндзор вчера. Дамата на сърцето му беше в публиката и в края на мача го награди с целувка по бузата, а кралските фотографи не пропуснаха да уловят този особено рядък момент на близост. 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж почти никога не си позволяват подобни жестове на публични места, затова тази целувка предизвиква особено вълнение. Експерти по езика на тялото дори сравниха поведението им с това на „развълнувани млади гаджета“.

Кралският експерт Мика Майер уточни, че няма забрана за физическа близост за членовете на кралското семейство – обраното и консервативно поведение в повечето случаи е личен избор на всеки един от тях.

„Старшите членове на кралското семейство надали са инструктирани как да комуникират помежду си и каква близост да показват. В повечето случаи от тях се очаква да се адаптират към формата на събитието, на което присъстват, т.е. на строго официално събитие или на събитие, обвързано с негативни емоции, е по-малко вероятно да видим държане за ръце или целувка в сравнение с ангажименти от развлекателен характер.“

В края на състезанието кралската двойка напусна игрището отново заедно, сплели ръце в сърдечна прегръдка.

На събитието ги придружаваше особено специален компаньон – домашният им любимец, кучето Орла. 

Разгледайте снимки от събитието тук:

Кейт Мидълтън и принц Уилям на поло мач в Уиндзор

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти