Владимир Зомбори: За обичта към любимата жена и с обещание за предстояща сватба

Той е феномена на 12-ти сезон на "Като две капки вода". Тази неделя обаче виждаме актьора Владимир Зомбори в предаването "Събуди се" като себе си.

Зомбори, който в последните три месеца язди вълната на славата, говори искрено пред Мон Дьо за обичта на хората, защо едва сега, 13 години след началото на кариерата му, публиката го открива, за дните, в които, за да се издържа като актьор, е бил и барман. Той също разкрива кога с любимата си, актрисата Весела Бабинова, ще сключат брак.

Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова

"Ако не се завъртиш по телевизията, никой няма да разбере какво можеш и колко си добър. Адски е обидно", заявява откровено Зомбори за трудностите, пред които са изправени българските актьори.

За пътя си към популярността казва следното: "Изял съм горчивите залци, поел съм и шамарите, и погалванията."

"Имах един период преди 10 години - започнах да работя като барман нощни смени, за да мога да изкарвам някакви пари, защото бях много зле финансово. Бях актьор от "Малък градски театър зад канала", а не можех да се оправям. Трябваше да си плащам наема, трябваше да имам все пак и някакви пари за мен", спомня си актьорът.

Днес обаче трудните моменти, колебанията и изпитанията са зад гърба му и той се радва на заслужения си успех.

"Това е, може би, моментът, в който си казваш, ето аз достигнах някакво ниво в професионален аспект, където мога да си позволя да казвам не", казва той.

За обувките на славата казва, че са удобни до такава степен, че вече можеш да ходиш по едни места, по които със старите обувки не си можел да ходиш. Категоричен е обаче, че не се страхува от това, че славата ще завърти главата му и ще го накара да се самозабрави.

До себе си има нещо много по-голямо и от актьорската професия - обичта на любимата си жена Весела Бабинова и на тяхното дете. Споделя, че на хоризонта се задава голямо тържество, което ще отпразнува любовта им един към друг. 

"Никой не се страхува за сватба. Няма такъв страх. Ние просто чакаме детето да порасне, за да има красив спомен от празника на любовта на майка му и на баща му. Да донесе халките. Да знае какво се случва. Това е нашето изчакване. Това е нашата пауза. Съвсем скоро ще бъде", казва Зомбори.

"Ние искаме да направим такова голямо хубаво тържество с много гости, защото имаме много приятели от артистичната среда и не само. Ще си бъде три дни яли пили и се веселили положението."

Казва, че двамата с Весела се познават много добре като хора и това им помага и в семеен, и в професионален план. 

Чуйте цялото интервю с Владимир Зомбори във видеото.

Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол