Дарин и Деян Ангелови празнуват рожден ден! Вижте сладките им деца

Днес, на 30 август, двама талантливи актьори празнуват своя 44-и рожден ден. Братята Дарин и Деян Ангелови, известни с ролите си в театъра, телевизията и киното, продължават да пленяват публиката с изпълненията си.

Дарин Ангелов завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2000 г. със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Стефан Данаилов. Той прави дебюта си на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ през 2000 г. в представлението „Ромео и Жулиета“. Оттогава Дарин е неразделна част от трупата на театъра и е участвал в множество постановки, включително „Хъшове“, „Полет над кукувиче гнездо“ и „Дон Жуан“. Той също така се появява в редица телевизионни предавания и филми, като „Откраднат живот“, „Под прикритие“ и „Love.net“. Освен актьорската си кариера, Дарин е и постоянен панелист в популярното сутрешно токшоу „На кафе“, споделяйки своите мисли и мнения по различни теми.

Вижте сладките деца на Дарин и Деян Ангелови!

Деян Ангелов завършва НАТФИЗ през 2003 г., този път със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Стефан Данаилов. Той започва кариерата си в Младежкия театър „Николай Бинев“ и по-късно се присъединява към трупата на Народния театър „Иван Вазов“, подобно на брат си. Някои от забележителните му сценични роли включват Джон „Уокър“ в „Американски буфоси“, Джеймс в „Любовникът“ и Джими Портър в „Общежитие“. Деян също се появява в различни телевизионни предавания и филми, като „Откраднат живот“, „Под прикритие“ и „18%“.

Братята споделят не само една и съща професия, но и страст към изкуството и отдаденост на занаята си. Те често работят заедно в театрални продукции, демонстрирайки отлично сътрудничество и взаимно уважение. Двамата са получили няколко награди и признания за работата си, включително „Аскеер“ и „Икар“.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти