Любов, умножена по три: Вижте прекрасното актьорско семейство на Иван Бърнев

Този четвъртък в ефира на предаването "На кафе" обичаният от всички актьор Иван Бърнев открехна завесата и раказа повече за своето семейство, за това какъв е животът през лятото за една актьорска двойка с дете и какви са плановете им за ваканция. 

Той и съпругата му, актрисата Маргита Гошева, която последно гледахме във вълнуващия сериал на NOVA "Алея на славата", освен изключителни професионалисти, са и горди родители на сина им Матей. Пъстрото актьорско семейство обожава летните дни и ги очаква с нетърпение, въпреки че невинаги е лесно да напаснат графиците си. 

Бърнев признава, че намират време за почивка през лятото, макар и доста трудно. "Всеки е с неговите си проекти и двамата сме такива актьори, които играем в представления. Не са проектите наши си, да кажем моноспектакъл и така нататък, за да можеш ти да си го движиш. [...] Досега поне сме намирали време и мисля, че и това лято ще намерим", казва той.

"Предпочитаме да бъдем на море, защото някакси, поне аз самият, като морско чадо, все дърпам към Варна. Невинаги стигаме до Варна, но със сигурност е близо някъде до море", споделя също Бърнев.

Актьорът казва също, че неговото детство във Варна много се различава от това на децата днес.

"Просто тогава беше едно доста безгрижно съществуване. Аз си спомням, че хорехме от там, където аз живеех, в този блок. Ходехме по една сурия деца от 15-20 човека, като най-малките си му са били, да речем, 10-годишни. Големите са били 16-17 годишни, но не е имало родител с нас. Ние се пазахме едни-други. Там се научаваш да плуваш, да се гмуркаш. Въобще много неща научаваш, разбира се, и хубави, и лоши, но по някакъв начин сега това е абсолютно изчезно и различно. Знам го със сигурност, макар че не живея във Варна, но съм сигурен, че едва ли някои си пускат детето така".

Вижте прекрасното актьорско семейство на Иван Бърнев и Маргита Гошева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол