Вижте прекрасната пораснала дъщеря на Джулия Робъртс в Кан и още звездни деца на червения килим

Джулия Робъртс
Снимка: Getty

Актрисата Джулия Робъртс има нов повод за гордост – дъщеря ѝ направи първата си светска поява.

16-годишната Хейзъл Модър присъства на червения килим в Кан заедно с баща си Дани Модър за премиерата на филма “Flag Day”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Хейзъл бе заложила на винтидж стил от 90-те години с жълта дантелена рокля и черни обувки тип Мери Джейн. Баща ѝ, оператор на премиерния за фестивала филм “Flag Day”, носеше класически черен смокинг.

Още снимки на Хейзъл и Дани от събитието вижте в галерията тук >>>

Джулия Робъртс и Дани Модър, женени от 2002 г., са родители на още две деца -  братът близнак на Хейзъл, Финиъс, и 14-годишния Хенри.

Хейзъл не бе единствената дъщеря на звездни родители, която присъства на 74-тото издание на Филмовия фестивал в Кан, разказват от Entertainment Tonight.

За премиерата на “Flag Day” актьорът Шон Пен се появи в компанията на двете си деца от брака с Робин Райт - 27-годишния Хопър и 30-годишната Дилън. Триото беше координирало визиите си в черно, като баща и син бяха облекли костюми, а Дилън очарова с рокля Chanel с бродиран колан и обувки на ток с панделка.

Шон Пен с двете си деца в Кан

„Изминалата нощ беше сън“, сподели по-късно Дилън в Instagram. „Благодаря на всички, които направиха това възможно! Благодарна съм завинаги.“

Междувременно дъщерята на Джъд Лоу и Сейди Фрост, Айрис Лоу, дебютира в Кан за премиерата на филма на Уес Андерсън “The French Dispatch”. 20-годишният модел носеше бяла рокля на Dior, комбинирана с блестящи сребърни обувки.

Дъщерята на Джъд Лоу - Айрис Лоу, в Кан

Актрисата Тилда Суинтън и дъщеря ѝ, която споделя с Джон Бърн - Онор Суинтън Бърн, също се наредиха сред звездните семейства в Кан. Двете присъстваха на различни събития, включително прожекцията на филма “Les Olympiades”.

23-годишната актриса позираше на червения килим, облечена в черно-бял ансамбъл Chanel. „Ощипете ме“, сподели развълнувано Онър към снимка, която публикува в Instagram.

Майка и дъщеря на червения килим в Кан - Тилда Суинтън и Онър

Още емоции от Филмовия фестивал в Кан:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти