Вижте новото гадже на Джони Деп: Красива рускиня на 29 (СНИМКИ)

Джони Деп, емблематичният актьор от „Карибски пирати“, е забелязан да прекарва време с нова супер красива дама. На 61 години Деп се държи небрежно с 29-годишния руски модел Юлия Власова, твърдят източници, близки до актьора. Въпреки че те все още не са възприели етикетите "гаджета", тяхната зараждаща се връзка вече предизвика интерес и спекулации сред феновете и медиите.

Случайна връзка
Източник казва пред PEOPLE, че Деп и Власова за сега бавят нещата.

„Те се виждат тук и там“, разкрива източникът, което показва, че връзката им все още е в начален етап. Въпреки небрежния характер на връзката им, химията им е очевидна в уютните снимки в Instagram, които се появиха, улавяйки моменти на обич между двамата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Blast (@blast)

В центъра на вниманието на социалните медии

Някои от тези интимни моментни снимки бяха заснети и публикувани от The Daily Mail, въпреки че някои от тях бяха изтрити от Instagram. В един пост, който остава особено запомнящ се, Власова похвали Деп, наричайки го "невероятно талантлив и вдъхновяващ". Това публично възхищение загатва за по-дълбока връзка и взаимно уважение между актьора и модела.

Любовният живот на Деп е тема от обществен интерес от десетилетия. Той беше женен за първи път за Лори Ан Алисън през 80-те години преди силно рекламирания брак с Амбър Хърд. След спорния си процес за клевета срещу Хърд, Деп имаше кратка връзка с Джоел Рич, адвокат, който го представляваше в делото му за клевета в Обединеното кралство. Тази връзка обаче приключи до ноември 2022 г., като източници сочат, че никога не е била много сериозна.
През май вътрешен човек казва на PEOPLE, че Деп се е фокусирал върху здравето и благосъстоянието си, докато живее в Лондон. „Има много добра енергия и той се обгражда с добра група хора“, каза вътрешен човек. Тази положителна среда позволи на Деп да премине напред от минали предизвикателства и да прегърне нова глава в живота си. „Той е зает. Има много добри разсейвания, така че няма толкова много време за припомняне на този по-тъмен период“, добави вътрешният човек.

Същият вътрешен човек отбеляза, че Деп не е търсил активно романтика по-рано тази година поради натоварения си график.

„Той се чувства по-добре от това къде се намира в живота“, каза източникът, предполагайки, че настоящият фокус на Деп е върху личното израстване и новите проекти. Въпреки това, последните събития с Власова показват, че Деп може да е по-отворен към проучване на романтични пътища, отколкото беше преди няколко месеца.


Въпреки че връзката на Джони Деп и Юлия Власова все още е в начален, непринуден етап, тя вече привлече обществения интерес. Тъй като Деп продължава да дава приоритет на благосъстоянието си и да се обгражда с положителни влияния, тази нова връзка с Власова може да отбележи началото на нова вълнуваща глава в живота му. Засега феновете и наблюдателите ще трябва да изчакат и да видят как ще се развие тази романтика.

В галерията ни са първите снимки на Джони и Власова!

Джони Деп и Юлия Власова

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти