Детето чудо Ламин Ямал и неговата муза (СНИМКИ)

Детето-чудо на испанския футбол Ламин Ямал привлече вниманието не само със своите изключителни умения на терена, но и с новата си романтична връзка. След сензационната победа на националния отбор на Испания на Евро 2024, младият футболист се появи публично с приятелката си Алекс Падила, с което потвърди слуховете за тяхната връзка.

Тийнейджърът Ямал, който отпразнува 17-ия си рожден ден с вдигането на първия голям международен трофей в кариерата си, стана най-младият голмайстор в историята на Европейското първенство. Той отбеляза решаващия гол срещу Франция на полуфиналите и спомогна за победата на Испания с 2-1 над Англия на финала в Берлин.

След триумфалната вечер, Ламин побърза да отпразнува успеха със своите близки, сред които беше и неговата приятелка Алекс Падила. Влюбената двойка не се въздържа да покаже публично чувствата си, позирайки за снимки пред медиите. Алекс, инфлуенсър в социалните медии с над 300 000 последователи в TikTok, подкрепи Ламин, облечена във фланелка на Испания с неговото име и номер на гърба.

Слуховете за връзката им започнаха да циркулират, след като Алекс бе забелязана до семейството на Ямал по време на няколко мача от Европейското първенство. Потребителите на социалните мрежи забелязаха, че тя е един от само двата акаунта, които Ламин следва в TikTok, което допълнително подклаждаше спекулациите.

Алекс Падила, студентка в Барселона, е с няколко години по-голяма от Ямал. Според испанските медии, тя е присъствала на почти всички мачове на Испания, сядайки редом до семейството на младия футболист. Присъствието й не остана незабелязано и стана ясно, че тя играе важна роля в живота на Ламин.

Ламин Ямал, който произхожда от смесено семейство с баща мароканец и майка от Екваториална Гвинея, продължава да впечатлява света с футболните си умения. Признат за един от най-перспективните футболисти на своето поколение, той се завръща в "Барселона" с нови амбиции и увереност. Баща му, Мунир Насрауи, не скри гордостта си и дори направи сравнение със самия Лионел Меси, като заяви: "Вярвам, че той може да стигне далече и да бъде по-велик от Меси."

Ямал не само че блести на терена, но и успява да балансира между футболните си ангажименти и училище. По време на Европейското първенство, той успешно завърши десети клас, въпреки че се наложи да съчетава мачовете с учебните си задължения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти