Вижте какво е наказанието за лекарите, предписвали кетамин на Матю Пери

Двама лекари, които бяха обвинени, че са снабдили актьора Матю Пери с кетамин преди смъртта му, вече нямат право да издават рецепти, съобщава сайтът TMZ. Доктор Салвадор Пласенсия и доктор Марк Чавес загубиха регистрациите си за изписване на лекарства от Американската агенция за борба с наркотиците (DEA), след като бяха арестувани във връзка със смъртта на звездата от „Приятели“.

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

Докато Чавес доброволно се отказа от регистрацията си като част от сделка за признаване на вина, той все още е изправен пред потенциален затвор от 10 години. Пласенсия, който беше пуснат под гаранция миналата седмица, сега е изправен пред множество обвинения, включително седем за разпространение на кетамин, което може да доведе до до 120 години затвор, ако бъде осъден.

Матю Пери през годините

Въпреки загубата на своите регистрации за изписване на лекарства, Чавес и Пласенсия остават лицензирани лекари. Медицинският съвет на Калифорния започна разследване срещу тях и решението дали ще запазят лицензите си ще зависи от резултата от това разследване.

TMZ също така съобщава, че Марк Чавес трябва да се яви в съда на 30 август. Докато светът чака развитието на този случай, едно нещо е сигурно – кариерата на тези двама лекари е сериозно засегната поради предполагаемото им участие в трагичната смърт на обичан актьор.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти