Лятото на Антония Петрова: Семеен рай на гръцките острови (СНИМКИ)

Антония Петрова-Батинкова, известна с титлата си „Мис България 2009“ и множеството си професионални постижения, прекарва незабравимо лято с любимото си семейство на гръцките острови. Тя сподели невероятни снимки в своя Instagram профил.

Тя описва своя „таен рай“ като място с кристално чисти води, златист пясък и спокойствие, нарушавано само от звуците на вълните и смеха на нейните деца. Заедно с Ивайло Батинков и техните две деца – Благовест и малкия Ивайло, те прекарват незабравими дни, наслаждавайки се на природата и взаимната си компания.

„Няма нищо по-хубаво от това да споделя тези специални моменти с децата си,“ пише тя.

Плажните им дни са изпълнени със забавления – строене на пясъчни замъци, игри и семеен пикник. Тези моменти, прекарвани сред природата, остават скъпи спомени за цял живот.

Ето ги Антония Петрова и невероятното ѝ семейство

„Докато децата играят, аз се отпускам под слънцето и се наслаждавам на момента. Благодарна съм!“, допълва Антония.

Семейството на Антония е изпълнено с обич и романтика. На 17 юни 2018 г. тя се омъжи за бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. Две години по-късно, през януари 2019 г., се роди първото им дете, Благовест, а през юли 2022 г. семейството се увеличи с още един член – малкия Ивайло. За шестата годишнина от сватбата им, Ивайло направи невероятна изненада на Антония – полет с балон и романтична закуска в небето над Мароко.

„Летели ли сте с балон? За мен това беше върховно и незабравимо усещане“, споделя Антония в социалната мрежа.

Освен отдадената майка и съпруга, Антония е и изключително успешна жена. През годините тя се дипломира три пъти – първо с две специалности, международни икономически отношения и право, а след това с публична администрация и здравен мениджмънт. Също така, тя се реализира като юрист, като съчетава успешно кариерата си с грижите за двете си малки деца.

Ето ги Антония Петрова и невероятното ѝ семейство

Антония е вдъхновение за много жени – тя показва, че с любов и подкрепа от семейството, всяка мечта може да се постигне.
 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол