Микеле Мороне – опасно привлекателен: нови роли, музикални успехи и още

С неустоимия си чар и магнетична харизма, Микеле Мороне продължава да приковава вниманието на фенките по целия свят. В последните години актьорът и музикант, известен като страстния мафиот Масимо Торичели от еротичния трилър „365 дни“, се превърна в символ на романтика, стил и мъжественост. Макар да изгря на световната сцена за кратко време, Мороне е истински артист – човек, който изразява себе си не само чрез актьорските си превъплъщения, но и чрез музиката, модата и своето лично присъствие.

Микеле Мороне е новото лице на дигиталната корица на L'Officiel Hommes Brasil и вече има над 15 милиона последователи в Instagram – доказателство за огромната му популярност и въздействие. Италианецът е също така лице на Dolce & Gabbana, което затвърждава неговата роля като модна икона. Но привлекателността му не се изчерпва с това – тя идва от целеустремеността, многопластовия му талант и умението му да вълнува публиката.

Мороне не е просто красив мъж – той е завършен артист. Освен актьор и модел, той е музикант с професионални умения на китара, а неговите песни като Feel It от саундтрака на „365 дни“ завладяват класациите по целия свят. Албумът му Dark Room съдържа хитове като Hard For Me, Watch Me Burn, и Do it Like That, които се радват на милиони слушания. Неговият най-нов сингъл, Leave Me, в колаборация с музиканта TWO FEET, обещава да бъде поредният му музикален успех.

Освен в музиката и модата, Микеле блести и на големия екран. Наскоро той участва в трилъра Subservience заедно с Меган Фокс и се подготвя за още една голяма роля в продължението на A Small Favor с Блейк Лайвли и Анна Кендрик. Предстоящите му проекти включват и филм за известната фамилия Maserati, където ще видим Мороне в ролята на легендарния инженер Алфиери Мазерати до Антъни Хопкинс. Този филм се очаква с огромен интерес и ще бъде по кината през 2025 година.

Мороне признава, че Бразилия има специално място в сърцето му – място, което му е като втора родина. След участието си във филма Duetto (2022), той открива своята любов към бразилския начин на живот и не крие, че скоро би искал да се завърне там. Това показва още една страна от характера му – емоционалността и връзката му с хората, които го вдъхновяват и подкрепят.

Докато феновете очакват следващите му артистични прояви, много от тях продължават да се наслаждават на музиката му и кадрите от любимите филми. И за всички, които жадуват за още от Микеле Мороне, защо да не си припомнят страстта му в „365 дни“ – с чаша просеко и доза италианско изящество?

Прочетете още: 

Микеле Мороне – опасно привлекателен: нови роли, музикални успехи и още

Горещо

Известни

Микеле Мороне – опасно привлекателен: нови роли, музикални успехи и още

С неустоимия си чар и магнетична харизма, Микеле Мороне продължава да приковава вниманието на фен...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти