Вижте ги: Най-малкият син на Бекъм е с 10 години по-възрастна жена (СНИМКИ)

В свят, пълен със знаменитости, любовта понякога може да разцъфти неочаквано. Това е случаят с най-малкия син на Дейвид и Виктория Бекъм, Круз Бекъм, който наскоро разкри връзката си с 28-годишната певица Джаки Апостел. Двойката беше забелязана заедно в Париж по време на седмицата на модата, което предизвика спекулации относно състоянието на отношенията им. 

Круз Бекъм, който току-що навърши 19 години, изглежда е последвал стъпките на родителите си, навлизайки в света на музиката. Джаки Апостел, от друга страна, е добре позната певица, която преди е била част от бразилската момичешка група Schutz. Въпреки разликата във възрастта им, двамата споделят страст към музиката, което вероятно ги е събрало.

Изглежда, че именно музиката е изиграла решаваща роля в събирането на Круз Бекъм и Джаки Апостел. Най-малкият син на Дейвид и Виктория Бекъм се опитва да направи име за себе си в музикалната индустрия, следвайки стъпките на майка си. Той дори беше на път да издаде дебютния си албум по-рано тази година, работейки с известни музикални продуценти и текстописци, включително Фред Бол, известен с работата си с Марая Кери.

От друга страна, Джаки Апосъл има успешна солова кариера след дните си с Schutz. Нейната страст към музиката несъмнено я е накарала да подкрепи и оцени усилията на Круз в индустрията. Тази споделена любов към музиката може да е сближила двойката и да е поставила основата на тяхната връзка.

Подкрепящи думи и социални медии:

След ревюто на Седмицата на модата в Париж Джаки публикува съобщение в социалните медии, за да похвали Виктория Бекъм за нейната работа. Тя написа: „Най-красивото шоу и най-красивата рокля. Поздравления @victoriabeckham“. Този публичен израз на подкрепа от Джаки към майката на Круз показва, че тя оценява семейството му и потенциално влиянието, което то може да има върху кариерата й.

Въпреки че връзката между Круз Бекъм и Джаки Апостел е все още сравнително нова, феновете вече са нетърпеливи да научат повече за нея. С музикалните им кариери и подкрепата на техните семейства зад тях, бъдещето изглежда обещаващо за двойката. Само времето ще покаже дали тяхната любовна история ще издържи изпитанието на времето и непрестанното внимание на медиите.

Диетата на Виктория Бекъм - какво яде модната икона всеки ден

Любовната афера между 19-годишния Круз Бекъм и 28-годишната певица Джаки Апостел служи като доказателство, че любовта може да разцъфти навсякъде, особено когато споделената страст играе важна роля. Със своята отдаденост на музиката и подкрепата на семействата си, тази млада двойка има потенциала да създаде трайна връзка, докато продължава да прави крачки в съответните си кариери. Само времето ще покаже какво крие бъдещето за Круз Бекъм и Джаки Апостел.

Вижте Джаки Апостел в галерията ни!

Джаки Апостел - Приятелката на Круз Бекъм

 

Прочетете още: 

Вижте ги: Най-малкият син на Бекъм е с 10 години по-възрастна жена (СНИМКИ)

Любопитно

Известни

Вижте ги: Най-малкият син на Бекъм е с 10 години по-възрастна жена (СНИМКИ)

В свят, пълен със знаменитости, любовта понякога може да разцъфти неочаквано. Това е случаят с на...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти