Джей Ло отпразнува 55: Сияе в бял бански (СНИМКИ)

Холивуд има звездна рожденичка, която всички поздравяват. Дивата Дженифър Лопес навърши 55 години, облече бял бански и се снима за Instagram.

Повече за рождения й ден вижте и във видеото, в което панелистите от "На кафе" коментират празника.

Под снимката написа: "Това съм аз...Сега.", а ние ѝ вярваме и ѝ се възхищаваме. Въпреки че имаше една наистина трудна година, в която не успя да спаси брака си с Бен Афлек, отмени световното си турне и сякаш предизвикателствата я дебнеха на всеки ъгъл, Лопес продължава да блести.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

И за да не си мислите, че Дженифър е останала вкъщи по бански, тя публикува и друго видео, в което се вижда бляскавият празник за 55-ия ѝ рожден ден. Тя е избрала ретро стила на популярния Netflix сериал "Бриджетон" и се е облякла като истинска принцеса. Компания ѝ правят близки приятели и разбира се децата ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Сякаш за да покаже, че въпреки всичко, което се случва около нея се усмихва широко, ни подарява и още няколко фотоса по пижама от дома си с красива торта. Към фотосите има и послание, посветено на феновете ѝ, в което тя казва: 

"Гледах всичките ви пожелания за рождения ми ден, красиви видеоклипове и публикации през цялата нощ и тази сутрин от цял ​​свят. Смях се, усмихнах се, пророних няколко сълзи и когато видях билборда на Таймс Скуеър, бях напълно поразена. Наистина имам най-добрите, най-невероятните фенове в света. Никога не бих могла да опиша колко съм развълнувана или колко невероятно благословена се чувствам, че всички вие сте част от моя живот. Много ви благодаря 🤍🙏🏼
Трудно е да се повярва, че сме прекарали цялото това време заедно. Забавно е, докато седя тук и обмислям най-необикновеното пътуване, все още се чувствам като същото момиче, което започва толкова пълно с енергия и смелост, толкова готово да поеме целия свят отвън и все пак толкова нежно, крехко и понякога уплашено, но винаги пълно с любов отвътре. Имам толкова много любов към вас. Искам да знаете на рождения ми ден, че ВИЕ сте най-големият ми подарък. Освен моето семейство и приятели, вие винаги сте били до мен в добрите и в трудни времена. Винаги мога да разчитам на вас. И искам да знаете, че винаги можете да разчитате на мен. Благодаря ви за грижата, разбирането, лоялността и най-важното за любовта. 🤍
Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви…

Винаги,
Дженифър"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Белият бански, с който избра да отбележи 55-ия си рожден ден, очевидно е любим за Джен, защото преди седмици папараците я забелязаха на яхта в Италия, където тя щедро показа прелестите си и дупето си за милиони в същия бански костюм.

Честитим на Джей Ло рождения ден и поглеждаме в галерията как изглежда с него!

Джей Ло: По бански, без Бен Афлек, щастлива на италианска яхта

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти