Витория Черети блести на подиума на Victoria’s Secret: Ето какво я кара да се чувства уверена

Витория Черети е новият ангел на Victoria’s Secret и блести като истинска звезда в модния свят. Италианската красавица направи своя забележителен дебют на голямото модно шоу на марката само преди няколко дни, и вече се утвърди като едно от най-ярките нови лица в индустрията. На 26 години, Черети вече е модел от световна класа, а връзката ѝ с Леонардо ди Каприо също привлича допълнително внимание към нея. Но това, което я отличава на подиума на Victoria’s Secret, не е само личният ѝ живот, а и професионализмът и увереността, които тя демонстрира.

Преди появата си в ревюто на Victoria’s Secret, което се проведе във вторник вечерта, Витория призна, че е изпитвала разнообразни емоции. Сподели, че това е първото ѝ шоу за марката, и че е изключително развълнувана.

„Има моменти, в които съм развълнувана, моменти, в които съм нервна, и моменти, в които съм уплашена. Но знам, че накрая ще се забавлявам изключително много“, разказа тя за Page Six. Разговорът се провел в кулоарите на шоуто, докато Витория се приготвяла за голямото си дефиле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Моделът споделя още, че едно от най-силните ѝ качества е способността да се справя със стреса и напрежението, особено в моменти на важни събития. Докато чакаше да се появи на подиума, Витория сподели, че нейните колежки и приятелки в модния свят ѝ помагат да се успокои и да се наслади на момента.

На подиума Витория показа две впечатляващи визии, които събраха погледите на всички присъстващи. Един от най-забележителните моменти беше, когато тя дефилира в червен комплект бельо с криле, създавайки истинска магия на сцената. Освен това, тя разкри един от своите любими съвети за красота – гел за вежди.

„Използвам гела на Chanel и той е невероятен! Това е първото нещо, което правя всяка сутрин,“ сподели Черети, като добави, че добре оформените вежди могат да преобразят лицето.

Витория Черети не беше единствената нова звезда на шоуто. Карла Бруни, Кейт и Лила Мос, както и плюс размер моделът Ашли Греъм, също направиха своя дебют на модния подиум на Victoria’s Secret. Но това, което направи вечерта още по-специална, беше присъствието на легендарни ангели на марката, като Адриана Лима, Тайра Банкс и Даутцен Крос, които напомниха защо Victoria’s Secret е символ на красота и женственост.

Със своя силен дебют, Витория Черети вече е на път да се превърне в една от най-разпознаваемите фигури на Victoria’s Secret. Красотата ѝ, съчетана с професионализъм и увереност, със сигурност ще я превърнат в ново модно явление.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bellacolwenn

Прочетете още: 

Витория Черети блести на подиума на Victoria’s Secret: Ето какво я кара да се чувства уверена

Блясък и стил

Известни

Витория Черети блести на подиума на Victoria’s Secret: Ето какво я кара да се чувства уверена

Витория Черети е новият ангел на Victoria’s Secret и блести като истинска звезда в модния с...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти