Виктория Бекъм и Никола Пелц: Тъща и снаха, а като две капки вода!

Знаете какво казват – „С какъвто се събереш, такъв ставаш.“ В случая на Никола Пелц Бекъм, младата актриса сякаш взема тази поговорка съвсем на сериозно, особено когато става въпрос за вдъхновение от свекърва си, Виктория Бекъм. Само преди няколко дни Никола изненада своите последователи в социалните мрежи с драматична промяна във визията си: остър боб в черно, който напомня за емблематичния стил на Пош Спайс от златните години на Spice Girls. Косата ѝ, подстригана до брадичката с леко извити навътре краища, ни върна към носталгичните дни на 90-те, когато Виктория се появяваше със същата запомняща се прическа. 

Снимката, която Никола сподели в Instagram, я показва пред бензиностанция, облечена в семпло черно потниче и сиви панталони с ниска талия – още един моден хит от миналото, който Бекъм самата популяризира. Почитателите на актрисата не пропуснаха да отбележат голямата прилика с Виктория, която е оставила траен отпечатък в света на модата, не само като дизайнер, но и като модна икона.

Коментарите под снимката бяха категорични: „Изглеждаш великолепно с къса коса“, пише един фен, а друг добавя: „Пош Спайс вайб!

Явно, когато става въпрос за мода и стил, Никола има на кого да се опре. Но вдъхновението от Виктория не е само визуално – младата актриса често може да бъде забелязана на дефилетата на Бекъм, облечена в нейни творения, и споделя колко се гордее със свекърва си. Самата Виктория също показва подкрепа – от червения килим на режисьорския дебют на Никола до нейните изяви в социалните мрежи.

Никола открито признава, че няма нужда от стилист, тъй като има на разположение съветите както на собствената си майка, така и на Виктория.

„Какъв късмет е да мога да се обърна към Виктория Бекъм за модни съвети!“ споделя тя с усмивка, затвърждавайки хармонията между двете. 

Прочетете още: 

Виктория Бекъм и Никола Пелц: Тъща и снаха, а като две капки вода!

Любопитно

Известни

Виктория Бекъм и Никола Пелц: Тъща и снаха, а като две капки вода!

Знаете какво казват – „С какъвто се събереш, такъв ставаш.“ В случая на Никола ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти