17 г. след победата в "Сделка или не": Венета Райкова за тайната на успеха си в шоуто

Култовото шоу „Сделка или не“ се завърна в ефира на NOVA вчера в 18 часа. Предаването направи своята премиера с атрактивна визия, нов водещ и обещава много изненади. Актьорът Ненчо Балабанов посрещна новите участници в напълно обновено студио, a там ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 стотинка до 100 000 лв.

„Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда.

1234
Снимка: NOVA | Instagram @veneta_raikova

Преди месец първият голям победител в сезон 1 на „Сделка или не“ – Венета Райкова, припомни каква е тайната на нейния триумф в играта. Тя сподели в своя профил в Instagram разговор с Гала в предаването „На кафе“ от 2016 г., в който споделя как се е подготвила за шоуто.

„Щом аз успях, можете и вие“, написа в публикацията си Венета, като уточни, че разказва цялата история на успеха си в една от своите книги „Вещицата“.

„Сделка или не“ неслучайно е едно от най-емблематичните предавания на NOVA. Докато зрителите се вълнуват от това какво се крие в кутиите, участниците разчитат на интуиция, късмет или преговори с банкера по пътя към голямата награда, която от този сезон е в размер на 100 000 лв.

Във видеото отпреди 7 години в „На кафе“ Венета споделя, че тайната на нейния успех в играта не е късметът, а силата на съзнанието.

През 2006 г. Венета Райкова е поканена в шоуто заради участието си в първия сезон на VIP Brother, където бе част от т.нар. Инквизиция. Тя е решена да играе до последно и да не се отказва от кутията, която интуитивно е избрала в началото.

„Дори и с един лев да си тръгна, искам да си видя късмета“, споделя Венета и разказва как още от вечерта започва да си визуализира победата, представяйки си как отваря кутия с максималната награда от 75 000 лв.

Много успешни хора смятат, че визуализацията е тайната на техния успех. Визуализацията е процесът да си представяте в ума си нещата, които искате да се случат в живота ви. По време на този процес се фокусирате върху постигането на целите си и си представяте подробно какво би било, ако те станат реалност.

За да визуализирате, е добре да отидете на тихо място, да затворите очи, да успокоите тялото си и да започнете да мислите за нещата, които искате да преживеете. Добре е да бъдете максимално конкретни и подробни относно това как точно ще изглежда животът ви, ако тези неща се случат.

сделка или не
Снимка: NOVA

А какви ще са стратегиите на сегашните участници в „Следка или не“, предстои да разберем от новите епизоди на един от най-успешните развлекателни формати, всеки делничен ден от 18:00 ч.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти