Вече са големи момчета! Ето ги Боб и Макс - близнаците на Чарли Шийн

Порасналите близнаци на Брук Мюлер и Чарли Шийн, Боб и Макс, вече са уверени и симпатични млади мъже. Наскоро 15-годишните тийнейджъри позираха заедно с майка си на нейния 47-и рожден ден, и определено привлякоха вниманието. Високите момчета, облечени в идентични сиви тениски, показаха, че са наследили впечатляващия ръст на родителите си, а също така и непринудения стил на своята известна майка, която ги прегръщаше топло в бяла рокля с ресни.

Въпреки предизвикателствата, с които се сблъскваха през годините (включително публичните проблеми на родителите си) Боб и Макс са преминали през трудностите и днес са по-спокойни и зрели. Техният баща, Чарли Шийн, говори с гордост за връзката си с близнаците, подчертавайки как трезвостта му се е отразила положително на тях. Споделяйки попечителството с Брук Мюлер, Шийн разкрива, че основното местожителство на момчетата е при него, но връзката с майка им остава ключова част от живота им, доколкото това е възможно.

Шийн откровено признава, че въпреки усилията на Мюлер да се справи със своите лични проблеми, той често поема по-голямата част от родителските задължения. 

„Момчетата се гордеят с мен“, споделя актьорът, подчертавайки важността на стабилността в техния живот.

През годините и двамата родители са имали своите публични битки, които оставиха отпечатък върху отношенията им. След като момчетата бяха временно изведени от дома на Мюлер през 2013 г. поради опасни условия, те преминаха през различни периоди на настаняване при близки роднини. Въпреки това днес изглежда, че Шийн и Мюлер успяват да постигнат известно равновесие, фокусирани върху благополучието на синовете си.

Интересно развитие в живота на звездното семейство е и присъствието на двете бивши съпруги на Чарли – Брук Мюлер и Денис Ричардс – на общи събития и дори телевизионни проекти. Последно двете бяха забелязани заедно на снимачната площадка на ново риалити шоу, където се наблюдаваха сърдечни моменти между тях и техните деца.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти