Вече не са деца! Вижте абитуриентите в семействата на Стефания Колева, Алекс Богданска и Анелия

колаж Стефания Колева Александра Богданска Анелия
Снимка: NOVA

Тазгодишните зрелостници вече отпразнуваха края на училищните дни и дойде време да се изправят пред истинския живот извън класната стая. Такъв е случаят и с няколко известни семейства, които изпратиха абитуриенти тази година.

Вече ви разказахме за актрисата Ана Пападопулу ► Вижте порасналия ѝ син като абитуриент

Стефания Колева също беше сред празнуващите заради дъщеря си Катерина. „Първият ни бал заедно“, написа актрисата от Народния театър към колажите от снимки, които тя публикува в социалните си профили.

На тях виждаме, че двете дами са координирали визиите си в черно, а Катерина сияе в нестандартна рокля в готик стил, която съчетава няколко материи.

В родния си Благоевград се появи Александра Богданска в чест на своя брат Милан. „Обичам те, братче мое! ❤️ Пожелавам ти да си смел в постигането на мечтите си и попътен вятър!“, написа моделът към няколко снимки от празничния ден. Докато Милан бе избрал сако и панталон в син цвят, Алекс изглеждаше главозамайващо в сив гащеризон с полупрозрачна долна част.

Анелия, която съвсем наскоро гледахме като участник в „Като две капки вода“, също се нареди сред гордите майки на абитуриенти. „На добър път пораснало дете... Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш“, пожела певицата на своята дъщеря Ивон.

В деня на бала си зрелостничката изглеждаше елегантно в дълга черна рокля с блестящи елементи и паднали ръкави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVON DINEVA (@ivonndinevaa)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти