Вече не изглежда така! Лейди Гага с напълно нова визия (СНИМКИ)

Лейди Гага винаги е била известна с драстичните си промени във визията и смелите модни решения. Певицата, която никога не се страхува да експериментира със стила си, отново изненада феновете си, но този път по начин, който предизвика сериозен интерес. В последните публикации в Instagram 38-годишната поп звезда разкри нова, по-драматична визия – с черна коса. Тази промяна е голяма изненада, тъй като Гага е известна със своите руси коси, които дълги години бяха част от нейния запомнящ се образ.

Новата визия на Лейди Гага предизвика бурни реакции. За феновете тази промяна е още по-изненадваща, тъй като само преди седмица Гага бе видяна на Олимпийските игри в Париж с платинено руси кичури, прибрани на конска опашка. Това породи спекулации, че черната коса всъщност може да е перука, използвана за нов проект или видеоклип.

Вижте неузнаваемата Лейди Гага с новата ѝ визия!

Интересното около Лейди Гага обаче не се изчерпва само с новата ѝ визия. Певицата продължава да поддържа мистерия около личния си живот и връзката си с предприемача Майкъл Полански. Двамата са заедно от 2019 г., но рядко се показват публично. През април започнаха слухове за техния годеж, след като Гага бе заснета с диамантен пръстен. Въпреки че тя дълго време отказваше да коментира, в края на юли потвърди слуховете, което зарадва феновете ѝ.

На музикалния фронт Гага също е активна и въпреки че не е обявила конкретна дата за нов албум, феновете са развълнувани от загатванията, които тя прави. Преди няколко часа излезе най-новия ѝ проект в колаборация с изпълнителя Бруно Марс.

Въпреки че Лейди Гага често ни изненадва с трансформации и нови проекти, едно е ясно – тя никога не спира да бъде актуална и вълнуваща. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти