В замъка на кулинарната принцеса: Вижте стилния дом на Мира от Hell's Kitchen

Мирослава Профирова е една жена с главно Ж - красива, уверена, борбена, възпитана, добра съпруга и майка. Прелестната родопчанка ни изненада позитивно в "Игри на волята" със сила и борбен дух, опаковани в нежна и красива външност, и продължава да го прави и в "Hell's Kitchen", където е част от отбора на звездите. 

Мира живее охолен живот, не го крие и не я е срам от това. Няма и за какво, защото тя не парадира с материалното си благосъстояние и третира всеки като равен.

Тя е една съвременна Пепеляшка, която от Златоград в Родопите се издига до съпруга на богат земеделец. С нейния съпруг имат огромно имение с частен басейн и фитнес.

Още преди да влезе в "Hell's Kitchen" Мира демонстрира завидни кулинарни заложби в предаването "Черешката на тортата". Тогава тя покани някои от своите съотборници от "Игри на волята" в своя богат дом и ги нагости царски с вкусните си ястия.

Гостите ѝ бяха очаровани от гостоприемството и златните ръце на домакинята и я удостоиха с наградата. Вероятно това е вдъхновило Мира да се включи в новия сезон на "Hell's Kitchen".

Изявата на Мира в кулинарното предаване показа стилния дом на богаташката съпруга отблизо. Семейството е заложило на минималистичен, изчистен дизайн и неутрални тонове.

В просторната къща преобладава черният и белият цвят. Много осветителни тела създават уют и настроение, а секциите и рафтовете са украсени с мили семейни снимки в рамки и с картините на Мира, чието друго хоби е именно изобразителното изкуство. 

Мира показа и собствения си малък фитнес, където обича да практикува йога в свободното си време. 

Вижте в галерията как изглежда стилният дом на Мира Профирова:

Вижте стилния дом на Мира от Hell's Kitchen

Мира изглежда смята да превърне готварството в свое призвание, защото развива успешно свой собствен кулинарен канал, където забърква гозби с известни личности - "Сладки приказки". Почти всички гости във видеата на Мира са участници от "Игри на волята".

Засега Мира е сложила на пауза канала си заради участието си в "Hell's Kitchen", но очакваме в най-скоро време да я видим как готви с някои от най-интересните участници от тазгодишния сезон на кулинарното риалити. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти