Лукс за 4,7 млн. долара! Защо новото имение на принц Хари и Меган Маркъл ядоса Португалия

През последните дни стана ясно, че принц Хари и половинката му Меган Маркъл са си купили нов имот. Става въпрос за имение за 4,7 млн. долара в Португалия. 

Новината стана повод за вълнение сред гражданите на Португалия, като според испанското издание Marca става въпрос за ваканционен имот в луксозния курорт CostaTerra Golf and Ocean Club, намиращ се в близост до Мелидес. В курорта, построен на брега на океана, има близо 300 имения, като това на ВИП семейството е с впечатляващите размери от 3000 декара. 

Покупката на имота вероятно се е случила с посредничеството на Джак Бруксбанк, съпруг на принцеса Юджийн, която пък се пада братовчедка на принц Хари. Бруксбанк е в маркенги екипа на компанията, построила луксозния португалски комплекс. 

Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в червено на галавечеря

Междувременно анализатори във Великобритания коментираха темата за британския таблоид Express. Според тях зад покупката на Хари и Меган стои ясната идея да са близо до кралския живот и ангажименти. Друг хипотеза е, че двамата искат децата им да учат в Европа. 

Впрочем именно луксозният курорт CostaTerra Golf and Ocean Club стана повод за протести в Португалия, тъй като той е един от първите проекти, които ще се възползват от новото законодателство в Португалия. То въвежда частни плажни зони, като досега достъпът до океана беше неограничен от гражданите на иберийската държава.

Иначе към момента принц Хари и Меган Маркъл живеят в имение в Монтесито, Калифорния. То се състои от впечатляващите 7 спални, 13 бани, кино салон, фитнес и библиотека. 

Прочетете още:

Лукс за 4,7 млн. долара! Защо новото имение на принц Хари и Меган Маркъл ядоса Португалия

Любопитно

Известни

Лукс за 4,7 млн. долара! Защо новото имение на принц Хари и Меган Маркъл ядоса Португалия

През последните дни стана ясно, че принц Хари и половинката му Меган Маркъл са си купили нов имот...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти