В очакване: Християна Лоизу бременна на лунна светлина

Християна Лоизу е в очакване на първата си рожба и ни подари кадри, спиращи дъха. Бъдещата майка е в родния си Кипър и е заснела сесия на плажа, под лунна светлина.

Певицата разкри, че е бременна по време на участието си в "Като две капки вода" по NOVA още през пролетта. Всички станахме свидетели на нейните смели превъплъщения, докато очаква първото си детенце. 

Християна Лоизу е родена в Ларнака, Кипър. На 12-годишна възраст започва да взима уроци по пеене и не след дълго вече печели награди в музикални фестивали в Кипър, както и в чужбина. На 15 години тя завоюва първото място и на певчески конкурс във Велико Търново. Две години по-късно Християна идва да живее в България, за да учи оперно пеене в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“.

През 2016-та тя става любимка на цяла България с победата си в 4-тия сезон на „X-Factor“. През същата година тя пуска и дебютната си песен „Феникс“. Успоредно с успехите на поп-сцената, певицата гради кариера и в мюзикъла и участва в спектакли, като „Исус Христос Суперзвезда”, „Фантомът на операта“ и „Ухание на пури и джаз“, който е вдъхновен от „Великият Гетсби“. През 2020 тя е поканена в предаването „Маскираният певец“, където заема третото място

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти