Ултра секси: Рожденикът Крис Евънс на 43 (СНИМКИ)

Крис Евънс, холивудският сърцеразбивач, известен с ролята си на Капитан Америка, празнува днес рожден ден! Като жени, ние не можем да не припаднем от този талантлив и очарователен актьор, който завладя сърцата ни на екрана и извън него. Роден на 13 юни 1981 г., Крис Евънс се превърна в известно име в развлекателната индустрия.

От пробивната му роля в тийнейджърската комедия „Not Another Teen Movie“ до емблематичния му портрет на Стив Роджърс в кинематографичната вселена на Marvel, Евънс се доказа като многостранен и талантлив актьор. Но не само неговите актьорски качества ни карат да се влюбваме в Крис Евънс. Със своя груб външен вид, заразителна усмивка и земна личност той е откраднал сърцата на жените навсякъде.

Независимо дали спасява света като Капитан Америка или ни очарова с остроумието и хумора си в интервюта, Евънс има начин да ни накара да се почувстваме като перфектния мъж. В допълнение към актьорската си кариера, Крис Евънс е известен и със своите филантропски усилия и активизъм. Той е вокален защитник на каузи като правата на LGBTQ, контрол върху оръжията и осведоменост за психичното здраве, като използва своята платформа, за да окаже положително въздействие върху света.

Избрахме да отбележим рождения ден на Крис с някои от най-секси снимките му на червения килим и извън него в галерията ни!

Честит рожден ден, Крис Евънс!

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти