Уют и стил: Алекс Богданска показа дома си (ВИДЕО)

Алекс Богданска никога няма да спре да ни изумява не само със своята визия, но и със своя безспорен хъс, ентусиазъм и професионализъм. Независимо дали сте от хората, които смятат инфлуенсърството за сериозна професия, или сте от скептично настроените, няма как да не се съгласите, че тази жена е успешна и известна благодарение на здрава работа и неоспорими качества. 

►Прииска ни се да живеем там! Вижте мечтания дом на Гала

Всички знаем колко добре изглежда Алекс, че се грижи за тялото си и външния си вид по най-добрия начин. Не толкова често обаче инфлуенсърката открехва вратите на своя дом и ни показва личното си пространство за време със семейството и почивка. Оказва се, че домът на Алекс е обзаведен с много стил и желание и отразява нейния перфекционизъм, защото е организиран и подреден като по учебник.

В кратко видео, публикувано в нейния Instagram профил, Богданска показва как се грижат за подредбата и организирането на пространството в нейния дом.

Инфлуенсърката има много натоварен график и е майка на малко момченце, затова разчита на професионална помощ за тази задача. От видеото виждаме, че всичко е внимателно подредено в прозрачни органайзери, така че да бъде лесно достъпно. 

Домът на Алекс изглежда просторен и светъл, обзаведен с много вкус и внимание към детайла. Тя е заложила на така модерните кремави и бели тонове, както и повърхности с мраморен и дървесен ефект. 

Поздравяваме Алекс за безупречния ѝ стил и ѝ пожелаваме още много радостни моменти в нейния прекрасен дом!

Александра Богданска засия във Венеция

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол