Краят на 6 години любов: Тейлър Суифт и Джо Олуин се разделиха

Любовната приказка на певицата, която обича да пее за любов, приключи. Поп иконата Тейлър Суифт и актьорът Джо Олуин се разделиха приятелски след шестгодишна връзка. 

Раздялата, която се случила преди няколко седмици, не била драматична, предадоха от Entertainment Tonight (ЕТ).

Именно заради прекратяването на връзката им Олуин не бил забелязан на нито един от последните концерти на 33-годишната Суифт, която в момента е на турнето си "The Eras Tour", което се отправя към Тампа, Флорида следващата седмица.

Не толкова назад във времето за Суифт и Олуин се знаеше, че са на страхотен етап в отношенията си. Те започнаха да се срещат в края на 2016 г. и източник каза на ET през октомври, че се „справят страхотно“ и че тяхната „връзка е супер силна“.

Въпреки края на връзката им, любовта между Тейлър и Джо ще остане запечатана в творчеството на певицата, която е известна с това, че влага много от личните си романтични преживявания в музиката си. Песента "Лавандулова мъгла" (Lavender Haze), част от последния студиен албум на Суифт, "Midnights", е вдъхновена от романтиката между певицата и Олуин и усилията, които полагат, за да успокоят външния шум около връзката им. Това потвърди самата Тейлър Суифт. 

„Попаднах на фразата „лавандулова мъгла“, когато гледах Mad Men, и я потърсих, защото реших, че звучи готино, и се оказа, че това е често срещана фраза, използвана през 50-те години, с която просто са описвали това да си влюбен. Ако сте в лавандулова мъгла, това означава, че сте в този всеобхватен любовен блясък. Мислех, че това е наистина красиво.“ – споделя Тейлър. 

„Предполагам, че теоретично, когато си в лавандулова мъгла, ще направиш всичко, за да останеш там и да не позволиш на хората да те свалят от този облак. Мисля, че много хора трябва да се справят с това сега, не само публични личности, защото живеем в ерата на социалните медии и ако светът разбере, че си влюбен в някого, те ще започнат да го обсъждат. В моята връзка от шест години трябваше да избягваме странни слухове, таблоидни неща, просто ги игнорирахме. Тази песен е нещо като акт на игнориране на тези неща, за да защитим истинските неща.“

От своя страна, 32-годишният Олуин каза пред британския Vogue през септември 2018 г., че е много наясно, че феновете винаги искат да са осведомени, когато става въпрос за връзката между него и Суифт.

„Наясно съм, че хората искат да знаят за тази страна на нещата“, каза той пред списанието. „Мисля, че успяхме да бъдем много уединени и това вече е осъзнато от хората.“

10-те звездни двойки, които ни изненадаха с раздяла през 2022

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол