Твърде дебела за Кейт: Актрисата, която изигра принцесата, за критиките онлайн

Мег Белами, която изигра младата Кейт Мидълтън в драмата на Netflix The Crown, каза, че интернет тролове са я обиждали, че е „твърде дебела“ за ролята.

21-годишната актриса участва в последния сезон на сериала, който описва ухажването на Уилям и Кейт - сега принц и принцеса на Уелс - в университета Сейнт Андрюс.

Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън

Говорейки пред списанието Mail on Sunday's You, Белами каза, че когато поглежда телефона си след дълъг ден на интервюта в пресата, тя открива "всички тези негативни неща" за тялото си онлайн.

Коментарите бяха предимно „Твърде дебела си, за да играеш Кейт“, добави тя.

Белами от Бъркшир играе заедно с Ед Маквей, който играе принц Уилям. Лутър Форд също се присъедини към актьорския състав в шести сезон, като принц Хари.

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

Това е първата голяма роля и за тримата млади актьори. В интервюто Белами описва коментарите от интернет тролове като „поглед към това да бъдеш жена в тази индустрия".

„Помислих си: „Добре, това е знак да се дистанцираш, защото не означава нищо“.

„Не можете да слушате такива неща. Не на последно място, защото повечето от тях са написани от интернет тролове или мъже, наречени Гари, които имат за профилна снимка риба.“

Белами посочи, че остава положително настроена за преживяването си, добавяйки че са ѝ се случили „толкова много невероятни неща“. Мег добавя, че след приключването на снимките се е опитала да загърби героинята си.

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Тя не пропуска да изкаже и съчувствието си към кралското семейство, предвид факта, че Чарлз Трети и принцеса Кейт се борят с онкологични заболявания.

Вижте Мег Белами в галерията ни и преценете отива ли ѝ да играе принцеса Кейт:

Мег Белами: Актрисата, която изигра младата Кейт Мидълтън

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти