Трябва да се възползваш: София Вергара разкри, че иска да си направи "всяка пластична операция"

София Вергара  направи изненадващо признание в шоуто на Джими Кимъл в четвъртък вечер, разкривайки някои неочаквани здравни новини. 

Любимата звезда от ситкома "Модерно семейство", известна с елегантния си стил и високите си токчета, призна, че наскоро е претърпяла операция и са ѝ казали, че „дори не трябва да е тук“, но не е успяла да устои на възможността да участва в шоуто на комика.

Любопитни факти за зашеметяващата София Вергара

►Да чуеш диагноза рак на 28: София Вергара и битката ѝ с болестта

По време на интервюто 51-годишната София носеше ниски тенис обувки вместо обичайните си високи токчета. Тя обясни, че операцията се е наложила заради постоянното натоварване на краката ѝ през годините заради носенето на високи токчета. 

Това разкритие на Вергара дойде на фона на неотдавнашната ѝ откровена дискусия с Allure относно козметичните процедури и собствените ѝ планове за бъдещи подобрения.

„Чувствам, че трябва да се възползвате от всичко, което е на разположение. Искам да кажа, ако ви е грижа за остаряването“, каза София пред Allure. „Няма лошо, ако не ви е грижа за това. Не е краят на света. Но ако ви пука, сега има толкова много неща.“

Въпреки откровеността ѝ по отношение на пластичните операции, натовареният график на София е това, което забавя плановете ѝ. „Усещам, че ще си направя всяка пластична операция, която мога да направя, когато съм готова“, признава тя. 

„Иска ми се да имах повече време за почивка; вече щях да съм си направила някои неща. [Но] тъй като съм пред камерата, не е като да мога да направя нещо и след това да седя вкъщи и да се възстановявам седмици наред.“

Звездата от "Гризелда" също сподели за дългогодишната си употреба на ботокс, особено на врата и около очите, но изрази силна позиция срещу филърите. 

„Не вярвам във филърите“, каза София. „Чувствам, че филърът върши добра работа, когато си наистина млад и искаш малко повече бузи или малко да напълниш устните си. На моята възраст, 51, чувствам, че няма да те накарат да изглеждаш по-млада. Ще изглеждаш по-направена. И имам чувството, че това не те дърпа нагоре; това някак ти тежи, така че съм против това, след като достигнеш определена възраст."

Възгледите на София изглежда съвпадат с тези на нарастващ брой знаменитости, които избират да разтварят филърите си за лице. 

В скорошно интервю за People латино красавицата също заяви готовността си да опита почти всичко в преследването на красотата. 

„Всичко съм правила“, сподели тя. „Искам да кажа, ако ми кажеш да си сложа цимент под окото, за да изглеждам по-млада, ще го направя веднага. Аз правя всичко."

Когато обсъждаше темата за стареенето, София призна, че макар да се чувства „страхотно“ в 50-те си години, не ѝ харесва идеята да старее естествено. „Знам, че не изглеждам по същия начин“, каза тя. „Но не мисля, че някога ще бъда жената, която има смелостта да бъде с изцяло бели коси.“

Любопитни факти за зашеметяващата София Вергара

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол