Треньорът на княгиня Калина: Спрете да съдите (СНИМКИ)

От известно време физическата форма и многобройните трансформации на българската княгиня Калина са обект на доста спорове в родните и световните медии, както и в социалните мрежи. Някои потребители са възхитени от формата ѝ, а други категорично осъждат трансформацията на физиката ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Random Blog (@randomblog9ja)

След години на спекулации относно нейните пластични операции, съпругът ѝ сподели, че външният вид на Калина е в резултат от нещастен инцидент, случил се в нейното детство. 

„Всички абсурдни теории за различните операции и естетични лечения на Калина не са нищо повече от дезинформация“, казва Китин Муньос пред !HOLA¡ през 2018 г., разкривайки, че жена му е претърпяла злополука на осемгодишна възраст, в резултат на което е загубила двата си предни зъба. 

През 1999 г. Калина търси помощта на зъболекар в Лондон, за да смени счупените си зъби с коронки, но след усложнения принцесата получава инфекция, която се разпространява в хрущяла на носа ѝ.

Княгиня Калина и нейните ексцентрични визии

Двойката била на морска експедиция, когато инфекцията на Калина се влошила. 

„Невъзможността да отиде в болница и условията на морето доведоха до прогресиране на инфекцията и задълбочаване, засягайки част от окото ѝ“, обяснява Китин. 

Наложило се княгинята да бъде откарана по спешност в болница и да ѝ бъде направена спешна операция, за да бъде спасена от бързо разпространяващата се инфекция. 

„Нанесе козметични увреждания, които не бяха важни по онова време, тъй като жизненоважното нещо беше да спасим окото и носа от инфекцията“, казва също съпругът ѝ.

Княгиня Калина не се бе появявала публично много дълго време, докато през май бе заснета на погребение със съпруга си. Всички кралски наблюдатели бяха изумени от мускулестото ѝ тяло, което стана обект на световни дискусия - до колко е естетично, отива ли ѝ и как е постигнала тази форма.

Преди дни нейният треньор Ричард Величков сподели два последователни поста, свързани с тренировките на княгинята и съпруга ѝ.

В първия той казва:

"С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи!
Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си. Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни - ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.
Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас"

В следващия Ричард споделя:

"Ще го свържа и с вчерашния си пост с Принцеса Калина Сакскобургготска, след като прегледах и google, дори и в чужбина се коментира, че тя била много натренирана - защо само съдим хората, аз лично подкрепям и я поздравявам за нейния избор, да живее здравословно и да тренира - няма по-хубаво от това!
Много често съдим хората без да ги познаваме, съдим ги спрямо собствения си филтър, но не е редно, вие знаете ли, че Калина и Китин Муньос, се държат толкова възпитано, любезно и дружелюбно с всеки, който ги заговори. Много е лесно и приятно общуването с тях.
Също така сигурно не знаете, че идват със супер нормална кола, а съм сигурен, че могат да карат и последен модел луксозен автомобил, но не, те са избрали да живеят нормално, да бъдат нормални и щастливи, не да живеят за хората.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол