Треньорът на Дженифър Анистън разкри тайните на перфектната ѝ форма (СНИМКИ)

На 55 години Дженифър Анистън e символ на красота и жизненост, а тайната зад нейната стегната физика най-накрая бе споделена от нейния личен треньор Дани Коулман. Като директор на обучението и главен треньор в Pvolve, Коулман работи в тясно сътрудничество с любимата звезда от „Приятели“, предоставяйки представа за последователния и отдаден подход на Анистън към упражненията.

Тренировките на Анистън са всичко друго, но не и случайни. Според Коулман те тренират заедно няколко пъти всяка седмица за около час, винаги с една цел: предизвикателна сесия за цялото тяло. „Джен е наистина последователна в тренировките си“, разкри Коулман в интервю. „Тя иска тежка, предизвикателна тренировка.“

Pvolve, фитнес методът, на който разчитат, е тренировъчна програма с ниско въздействие, предназначена да подобри стабилността, мобилността и силата в цялото тяло. Техниката използва базирано на съпротивление оборудване, като тежести за ръце и глезени, ленти и плъзгачи, които Коулман включва, за да поддържа тренировките динамични и ефективни.

Скулптуриране и изгаряне на мазнините по на цялото тяло

Любимата рутина на Анистън е сесия за извайване и изгаряне на мазнините в цялото тяло, която е насочена към вътрешната част на бедрата, глутеусите и сърцевината на мускулите. Тези сесии също извайват горната част на тялото й, включвайки движения като дъски за допълнителна сила и стабилност. Всяка тренировка набляга на цялото тяло, като същевременно отделя специално внимание на мускулите, които поддържат торса силен и тялото изправено.

“ Сесиите включват сърдечно-съдови тренировка и леки плиометрични движения, поддържайки тренировките бързи и ангажиращи.

Прогресивна тренировка с тежести за мускулна маса

Наред с рутинните процедури за извайване и изгаряне, Коулман интегрира прогресивни тренировки с тежести в програмата на Анистън. Тази техника включва по-големи тежести за изграждане на мускулна маса и плътност на костите, като се фокусира върху дълголетието и силата. Чрез комбиниране на елементи както на силата, така и на изваяната рутина, тренировките на Анистън гарантират, че горната и долната част на тялото й са еднакво тренирани.

„Правим и малко вдигане на тежести, за да й помогнем да изгради мускулна маса и костна плътност“, каза Коулман. Разнообразието във форматите на тренировка на Анистън е от ключово значение за поддържане на нещата свежи и осигуряване на дългосрочни ползи.

Любимото оборудване и инструменти на Анистън

Сред любимите си инструменти Анистън често използва съпротивителна лента, която работи върху горната част на тялото и сърцевината. На цена от $45, това е съществена част от нейната силова тренировка. Актрисата също така е отворена да опита всичко ново, което Коулман й предложи, като винаги приема нови предизвикателства.

„Тя е толкова трудолюбива и някак просто ми се доверява в този момент, за да я прекарам по подходящ начин“, сподели Коулман. Независимо дали става въпрос за скулптурна сесия или високоенергийно плиометрично предизвикателство, Анистън дава всичко от себе си, правейки всяка сесия от значение.

Поддържане на енергия с Pvolve

Въпреки натоварения си график, Анистън е естествено активна и отделя време за тренировките си. Преди всяка сесия тя загрява с леки движения на цялото тяло, за да подготви мускулите си, а Коулман винаги завършва с рутинна програма за охлаждане. „Ще използваме дунапрен ролер или топки за масаж за миофасциално освобождаване“, каза Коулман, помагайки на Анистън да се възстанови и да се почувства освежена след всяка тренировка.

Коулман подчертава, че методът Pvolve оставя участниците енергизирани, а не изтощени. Тренировките са предназначени да укрепват и тонизират тялото, без да го тласкат до точката на прегаряне.

Холистичен подход към фитнеса

Режимът на тренировка на Анистън включва също разтягане и медитация, благодарение на стрийминг изживяването на Pvolve у дома, което предлага над 1400 сесии при поискване. Коулман приспособява всяка тренировка към енергийните нива на Анистън, като гарантира, че всяка сесия е едновременно продуктивна и балансирана.

„Времето й е толкова ценно“, отбеляза Колман. „Тя оставя телефона си настрана и всъщност става въпрос само за нея в моментите, в които работим заедно.“ А понякога дори нейните кучета се присъединяват към забавлението!

За тези, които искат да тренират като Анистън, Pvolve предлага студийни сесии и програми по заявка, включително собственото „Пролетно предизвикателство на Джен“ на актрисата. Анистън, която започна своето фитнес пътуване с Pvolve през 2021 г., след като се почувства изтощена от по-интензивни тренировки като CrossFit и бокс, си партнира с марката през 2023 г., за да помогне на другите да постигнат същия баланс и резултати, които е намерила тя.

Независимо дали сте начинаещ във фитнеса или опитен спортист, фитнес тайните на Дженифър Анистън предлагат план за поддържане на форма, сила и енергия на всяка възраст.

Прочетете още: 

Треньорът на Дженифър Анистън разкри тайните на перфектната ѝ форма (СНИМКИ)

От Холивуд

Известни

Треньорът на Дженифър Анистън разкри тайните на перфектната ѝ форма (СНИМКИ)

На 55 години Дженифър Анистън e символ на красота и жизненост, а тайната зад нейната ст...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти