Трагедия в живота на Марая Кери: Певицата загуби майка си и сестра си в един ден

Марая Кери, една от най-известните певици в света, преживя неописуема лична трагедия през изминалия уикенд. В специално изявление тя сподели, че е загубила както майка си Патриша, така и сестра си Алисън – и то в един и същи ден.

„Сърцето ми е разбито, че загубих майка си този уикенд. В трагичния обрат на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден“, написа Марая, като помоли за уединение в този труден момент.

87-годишната Патриша беше бивша оперна певица и вокален педагог, със значим принос в запознаването на Марая с музиката. Въпреки професионалния успех, връзката между майка и дъщеря бе изпълнена с противоречия. В своята автобиография от 2020 г., озаглавена "The Meaning of Mariah Carey", певицата открито разказва за сложните отношения с майка си, които ѝ причинили болка и объркване.

„Професионалната ревност е нещо, което върви ръка за ръка с успеха, но когато тя идва от собствената ти майка, това е особено болезнено“, споделя Кери.

Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат мечта - не се отказвайте от нея, никога!

Въпреки тези трудности, Марая изразява дълбоката си благодарност, че е успяла да прекара последната седмица от живота на майка си заедно с нея.

„Чувствам се благословена, че успях да бъда до нея“, казва тя. 

Прекрасната Марая Кери

Отношенията на певицата със сестра ѝ Алисън също бяха изпълнени с драма и разочарование. След излизането на мемоарите на Кери, Алисън дори я съди за емоционален стрес. В автобиографията си Марая признава, че се е отчуждила от сестра си и брат си, защото това е било „по-безопасно“ за нея – както емоционално, така и физически.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти