"Това е смърт и прераждане": Жизел Бюндхен за живота след развода с Том Брейди

Не е лесно да осъзнаеш края на една дългогодишна връзка и да свикнеш с липсата на един човек, който е бил целият свят за теб. Още по-сложно става, когато си популярна личност и обществото се е вторачило в разбития ти брак с хиляди въпроси. Е, богинята на подиума Жизел Бюндхен е готова да отговори на тези въпроси с цялото достойнство, на което е способна. 

"Това е като смърт и прераждане." – описа 42-годишният супермодел емоциите си, породени от развода с 45-годишния куотърбек на NFL Том Брейди в интервю за Vanity Fair дадено от уюта на дома ѝ в Коста Рика. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Бюндхен е категорична, че това, което е изобразено в медиите за разпадането на брака им, по-специално, че тя е поискала развод, защото Брейди се е отказал от пенсионирането си, за да играе футбол още един сезон, просто не е вярно. „Това отнема години, за да се случи“, каза тя пред изданието, добавяйки, че идеята да напусне съпруга си заради футболната му кариера е „най-лудото нещо, което е чувала“.

"Винаги съм го аплодирала и бих продължила да го правя завинаги. Ако има човек, който искам да бъде най-щастлив на света, това е той, повярвайте ми“, каза тя. „Искам той да има постижения и да побеждава. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам, наистина, от дъното на сърцето си."

Поглеждайки от дистанцията на двата месеца и половина, които са изминали от финала на 13-годишната им история като съпруг и съпруга, Жизел казва, че бракът им и неговият край не могат да се обяснят толкова просто.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Казаното е едно парче от много по-голям пъзел“, каза Бюндхен. „Не е толкова черно-бяло.“

„Понякога израствате заедно, понякога се раздалечавате“, добави тя. „Когато аз бях на 26 години, а той беше на 29 години, ние се срещнахме, искахме семейство, искахме нещо заедно. С течение на времето осъзнаваме, че просто сме искали различни неща и сега трябва да направим избор. Това не означава, че не обичаш човека. Това просто означава, че за да бъдете автентични и наистина да живеете живота, който искате да живеете, трябва да имате някой, който може да ви срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс." – каза още супермоделът.

В емоционалното интервю Бюндхен сподели, че в момента "оплаква смъртта на една мечта".

„Трудно е, защото си представяш, че животът ти ще протече по определен начин и си направил всичко възможно", каза тя. „Като дете вярвах в приказки. Мисля, че е красиво да вярваш в това. Искам да кажа, толкова съм благодарна, че го вярвах.“

Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол