По холивудски: Том Круз направи зрелищно шоу на закриването на Олимпийските игри (ВИДЕО)

На закриващата церемония на Олимпийските игри в Париж 2024 г., Том Круз впечатли света с екшън сцена, достойна за холивудски блокбастър. Холивудската звезда, известна със своите дръзки каскади, създаде зрелищно шоу, което не само отдаде чест на настоящите игри, но и вдигна очакванията за следващите Олимпийски игри в Лос Анджелис през 2028 г.

В истинския стил на "Мисията невъзможна", Круз се спусна от покрива на „Стад дьо Франс“, облечен в кожено яке и ръкавици, докато американската музикална сензация H.E.R. свиреше на електрическа китара. Спиращото дъха спускане беше само началото на едно впечатляващо пътешествие. След като взе олимпийското знаме от американската гимнастичка Симон Байлс, актьорът се качи на мотор и премина през улиците на Париж, преди да се отправи към САЩ във впечатляващ предварително заснет клип.

Круз, познат с това, че изпълнява сам по-голямата част от своите каскади, изуми публиката, когато се появи в Лос Анджелис и скочи с парашут над емблематичния знак "Hollywood". Сцената беше допълнително озвучена от енергичната музика на Red Hot Chili Peppers, които впоследствие изпълниха на живо своя хит "Can't Stop" на плаж в Лос Анджелис, обграден от палми. Други музикални звезди като Били Айлиш и Снуп Дог също се присъединиха към това незабравимо музикално изживяване.

Не за първи път церемониите по откриване и закриване на Олимпийски игри включват известни личности, но участието на Том Круз в Париж бе нещо специално. Той не просто присъстваше, а беше в центъра на вниманието, олицетворявайки вълнението и динамиката, които предстоят в Лос Анджелис през 2028 г.

Вижте СНИМКИ от зрелищното шоу, което Том Круз направи на закриването на Олимпийските игри

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти